Na ten moment wszystko już z nim w porządku, Grzesiek szykuje się pod 400kg (z koszulą).
Jego kanał znajdziecie na YT jak i na FB.
Chuja dla mnie to jest warte jak gość na sterydach jedzie.
No super. Wyciska pierdyliard. I co z tego skoro bez koksu chuja by zrobił?
I nie pierdol mi chłopie, że bez dopalania leci bo widać od razu, że napierdala od dawna.
Wystarczy spojrzeć na uczciwych kulturystów jak oni walczą po przekroczeniu pewnego progu masy o każdy jebany kilogram a niektórzy potrafią walczyć o 1-2kg rocznie zapierdalając jak 10 koksiarzy i nie udaje im się przybrać więcej niż 1kg bo zwyczajnie ludzki organizm nie został stworzony do takiej masy. Po prostu naturalnie nie wytwarza tylu hormonów aby dojebać się do 150kg mięsa.
Grzesiek na swoim kanale na YT mówi co wali, pokazuje jak jest na badaniach i nie kryje się z tym, że jest na bombie. Nie jest oszustem, pierw się zorientuj w temacie, a później tak pisz. Gość co jakiś czas robi morfologie i inne badania i mówi wszystko tak jak jest.
@krecikprecik dobrze prawisz.
Każdy kto nie zna Grzesia i nie rozumie czym w ogóle jest pasja podnoszenia ciężarów - delikatnie mówiąc może przestać się udzielać pod tym materiałem bo wszystko co napisze jest po prostu śmieszne .
Kulturystyka to nie sport - zależy od oceny subiektywnej kilku ludzi, w dodatku trzeba mieć znajomości.
Trójbój siłowy - to jest sport. Tu rywalizujesz z innymi w realnych kategoriach.
Grzegorz nigdy nie mówił że nie jest na bombie - wręcz opisuje co i jak żeby jeden z drugim nie zrobili sobie krzywdy wchodząc na cykl. Mało tego - na swoim kanale nie unika dni gorszych tak żeby pokazać się tylko z lepszej strony - jest wszystko, i przetrenowanie i kontuzje. Każdy człowiek ma swoje granice - jak maszyna - musisz posmarować żeby je przekroczyć jak sam mówi. Sam podnoszę ciężary i mimo że nie bawię się w sterydy to Grześka Wałgę słucham i oglądam od dłuższego czasu - na prawdę fajny gość i można od niego się dowiedzieć wielu rzeczy na temat techniki ćwiczeń akcesoryjnych jak i czasem pośmiać się jak sobie dogryzają z Sebą Kotem
Co do 'dziwności mostka' to też się przez grzeczność nie wypowiem bo po prostu szkoda mi 'świeżości' osób które tak piszą. Żyjcie w niewiedzy dalej. Dla takich osób tylko balet a nie wolne ciężary .
Co do 'dziwności mostka' to też się przez grzeczność nie wypowiem bo po prostu szkoda mi 'świeżości' osób które tak piszą. Żyjcie w niewiedzy dalej. Dla takich osób tylko balet a nie wolne ciężary .