📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni nie wiedzą po co tam idą to czemu wymagacie, że mają wiedzieć jak wyjść?
Policjanci powinni im odpowiedzieć dokładnie w taki sam sposób jak one skandują z tłumu. Wypierdalać
Oddział policji stoi i czeka na rozwój wydarzeń, huj wie czy zaraz nie polecą w nich kamienie, mają pilnować żeby łysi panowie nie rozbili pindom łba, a pindy przypadkiem nie zniszczyły mienia a te co robią?
Chcą kurwa przejść księżniczki... i jeszcze mikrofon pod ryjem i uśmieszki
Oddział policji stoi i czeka na rozwój wydarzeń, huj wie czy zaraz nie polecą w nich kamienie, mają pilnować żeby łysi panowie nie rozbili pindom łba, a pindy przypadkiem nie zniszczyły mienia a te co robią?
Chcą kurwa przejść księżniczki... i jeszcze mikrofon pod ryjem i uśmieszki
TranzystorWyklęty napisał/a:
Policja-milicja zmiana nazwy burdelu, a kurwy pozostały te same.policja - milicja, jeden chuj!
Gdybym był ojcem tych kurewek, to bym odsiadywał dożywocie i uciąłbym sobie też jajca, aby nie zrobić takiej krzywdy ludziom żyjącym na Ziemi. Ja pierdole, te pustaki będą kiedyś matkami, ich dzieci będą do cna popierdolone.
Hahahahah ale dzidy... One wiedzą co mówią i co robiły? Z chorą "śmiertelnie" noga godzinami na proteście i branie na litość policjantów z konkretnym zadaniem, blokada innym możliwości powrotu do domu po pracy i jednoczesne oczekiwanie ułatwienia dotarcia do domu... Nie stać je na prywatny transport z podatków hahahah tępa kurwa), zasłaniają się maskami i "dziennikarzynami z onetu, ale to policja się zasłania, prowokują, czekaja na odpowiedź, że maja iść s8... Rzucaja miesem "jebać psy", "kurwy" czy spanie w dupie... KAŻDY, który miał żale do kiboli za taki język, a sam go używa z miejsca powinien dostac w ryja
PS. rozumiem i wspieram ten protest, ale nie trawię prostaków, chamstwa do niewinnych ludzi i głupoty... Szczególnie przez jakies opóźnione dżesiki, którę tylko zniechęcają do protestowania, Sam biłem się z dwoma prostakami w Mcdonaldzie kiedy wyzywali pracowników od kurew
A wy pajace... Co tych policjantów, którzy ochraniają im dupska wyzywacie... Powinni was wpisać do rejestru "nie pomagać w razie kłopotów" służb mundurowych... Bo kiedy zaczynacie płakać drzecie mordę "pomocy policja!!!"
PS. rozumiem i wspieram ten protest, ale nie trawię prostaków, chamstwa do niewinnych ludzi i głupoty... Szczególnie przez jakies opóźnione dżesiki, którę tylko zniechęcają do protestowania, Sam biłem się z dwoma prostakami w Mcdonaldzie kiedy wyzywali pracowników od kurew
A wy pajace... Co tych policjantów, którzy ochraniają im dupska wyzywacie... Powinni was wpisać do rejestru "nie pomagać w razie kłopotów" służb mundurowych... Bo kiedy zaczynacie płakać drzecie mordę "pomocy policja!!!"
I jeszcze jakiś zjebany koń nazwie takie zidiociałe szkapy "damami".
Z byciem idiotą jest jak z byciem duchem. Nie zdajesz sobie sprawy z sytuacji i sprawiasz ból swoim bliskim.
Nie zesraj się Oskarku. Tak samo jestem obywatelem i nie podoba mi się, że ktoś mi pod oknem wykrzykuje wulgaryzmy, a cały ten spęd przeistacza się w dewastowanie prywatnego mienia. Niech policja stoi i pilnuje, żeby Julki nie odpierdalały. Ja pilnując swojego mienia taki wyrozumiały jak tamci policjanci bym nie był.
Hollow_Man napisał/a:
wystarczy obejść bokiem, nie ma za co, ale lepiej robić z siebie idiotę.
Z byciem idiotą jest jak z byciem duchem. Nie zdajesz sobie sprawy z sytuacji i sprawiasz ból swoim bliskim.
emperorzbigniew napisał/a:
ZOMO na usługach władzy, która ma w dupie obywateli.
Nie zesraj się Oskarku. Tak samo jestem obywatelem i nie podoba mi się, że ktoś mi pod oknem wykrzykuje wulgaryzmy, a cały ten spęd przeistacza się w dewastowanie prywatnego mienia. Niech policja stoi i pilnuje, żeby Julki nie odpierdalały. Ja pilnując swojego mienia taki wyrozumiały jak tamci policjanci bym nie był.
I tak wygląda protest który zmienia władzę - happening i o 21 do domciu bo rano do pracy...
Pawel0991 napisał/a:
Policja-milicja zmiana nazwy burdelu, a kurwy pozostały te same.
Stary, znałem milicjantów, znam policjantów. Milicjanci byli sensowniejsi.
McQurwa napisał/a:
tego nie da się nawet ruchać!
Da się. Bez trudu.
No i całkiem przyjemnie
Marsz kobiet opisany jednym filmem. Bogu dzieki tej lampart nie było bo bym zwymiotował.
Za taki idiotyzm to należy się kara, a nie wieksze prawa
Kwintesencja beznadzieji tych protestów
Alternatyw napisał/a:
Za taki idiotyzm to należy się kara, a nie wieksze prawa
Popierałem protesty Szanownych Pań (pomijając ich chamską formę) do momentu podłączenia pod nie pedalstwa.
Mam nadzieje ze to wyskrobie wszystko co będzie w ich ciałach kiedykolwiek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów