sędzia chyba był w Polsce na szkoleniach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
o ile pierwszy to jeszcze można uznać to drugi widać że opłacony, a w 3cim przypadku to ja nawet nie wiem co się tam niby wydarzyło
Przypierdalasz się do sędziego, a miał on całkowitą rację. Jeżeli ten bambo nie rozumie zasad gry (dopóki piłka nie zostanie kopnięta, musi stać na linii bramkowej) to niech zacznie startować w innych zawodach, np. aportowanie bananów. Tyle w tym temacie.
Dudek robiąc dudekdens jak obronił karnego szewczenki, też wyskoczył z linii i nie odgwizdał
Twój ojciec mu dawał lekcje.
zsakuł napisał/a:
Dudek robiąc dudekdens jak obronił karnego szewczenki, też wyskoczył z linii i nie odgwizdał
Tylko że Dudek był skupiony na linii, a ten czarny bramkarz ewidentnie skracał kąt. Niby tylko pół metra, ale może robić różnicę. Wiadomo, że bramkarz na linii nie ustoi, ale jest różnica między opuszczeniem linii poprzez interwencję a co innego opuścić linię żeby interweniować.
Nie mówię, że na 100% sędzia ma rację, ale te 3 karne też nie wyglądają na wyciągnięte znikąd, bo nie przypominam sobie sytuacji z np. Premiership żeby bramkarz wyłaził z bramki żeby skrócić kąt w taki sposób.
Jak ktoś ma dokładne info niech pisze tutaj, ewentualnie niech mi podeśle PW.
PS. I tak drużyna przeciwna to pizdy, bo karne wykonują jak cipska. Kto to widział żeby karne strzelać w zasięgu bramkarza
Btw. ten czarny bramkarz dobrze broni. Pewnie wyobraził sobie że piłka to arbuz.
Proste, czarnuch nie zna przepisów, a sędzia błędu nie popełnił. Większą głupotą było to że ten sam kolo strzelał dwa razy karnego...
Pierwszy karny dyskusyjny, ale mógł podyktować. Drugi, ewidentnie jeden z zawodników wbiegł w pole karne, ale też niekoniecznie musiał gwizdać. A w trzecim, to już ewidentnie skrócił kąt i bez dyskusji karnego należało powtórzyć. Czarnuch lepiej niech się nie bierze za myślenie, bo mu to słabo wychodzi.
Bramkarz musi zostać na linii bramkowej do czasu oddania strzału
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów