📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman napisał/a:
przekaż koledze ze jest kretynem...
Pewnie nawet nie wiesz jak się włącza szlifierkę...
Chwila nieuwagi i można walić konia niczym krab.
Jacek86s napisał/a:
ale wiem jak się wyłącza taką bez osłony i z pękniętą tarczą dla własnego bezpieczeństwa...
Jacek86s napisał/a:
Chwila nieuwagi i można walić konia niczym krab.
Osłonka+ porzadna tarcza + iq 80< i nic się nie stanie. Porządna tarcza nie rozleci się na kawalki, skoro dostał po łapach to osłonka raczej nic tu nie miała do rzeczy wiec zostaje to opcja z iq - kolega jest kretynem i nie umie ciąć pewnie mu odbiła, szkoda że nie w łeb
U mnie w firmie robią inteligentni oraz niezbyt inteligentni i przez 11 lat nikt sobie krzywdy szlifierką nie zrobił, wystarczy pokazać co i jak
Pees4 napisał/a:
U mnie w firmie robią inteligentni oraz niezbyt inteligentni i przez 11 lat nikt sobie krzywdy szlifierką nie zrobił, wystarczy pokazać co i jak
cypherus napisał/a:
ogrze paluchy,pewnie gornik
Żal Ci dupe ściska, że mają z 14 koła w roku dodatku do pensji?
Brak odwagi, by na dole robić, ale do mlaskania to pierwszy...
Tak to jest jak się kątówkę trzyma w jednej ręce, a drugą trzyma cięty materiał. Nigdy tego nie róbcie.
Chyba zamiast jednego przyszyli mu fujarę...ale co tam...
Łapa Golumma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów