📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomnieli chyba wszyscy o zasazdzie ograniczonego zaufania?
Jak dla mnie to sprawa wygląda tak:
-Film jest za krótki aby stwierdzić ile ta Astra miała włączony kirunkowskaz bo od samego początku już miga a więc może i gość w Jagu to olał.
-Gość w Jaguarze zwyczajnie zapierdala nie patrząc co się może stać.
- Opanowanie pana w dużym ogromne, nie jeden by zestaw wyłożył do rowu.
Jak dla mnie to sprawa wygląda tak:
-Film jest za krótki aby stwierdzić ile ta Astra miała włączony kirunkowskaz bo od samego początku już miga a więc może i gość w Jagu to olał.
-Gość w Jaguarze zwyczajnie zapierdala nie patrząc co się może stać.
- Opanowanie pana w dużym ogromne, nie jeden by zestaw wyłożył do rowu.
@Szajba
Jesli Jaguar wyprzedza ı jest juz na pasie zanim znajdzie sie na nim Astra, to moze ona migac sobie nawet od tygodnia. Zaufanie, zaufaniem - Astra musi zachowac szczegolna ostroznosc przed wykonaniem manewru I nie ma prawa wyprzedzac, gdy sama jest wyprzedzana.
Jesli Jaguar wyprzedza ı jest juz na pasie zanim znajdzie sie na nim Astra, to moze ona migac sobie nawet od tygodnia. Zaufanie, zaufaniem - Astra musi zachowac szczegolna ostroznosc przed wykonaniem manewru I nie ma prawa wyprzedzac, gdy sama jest wyprzedzana.
Rodzyna napisał/a:
I nie ma prawa wyprzedzac, gdy sama jest wyprzedzana.
Enjoy.
Cytat:
1. Kierujący pojazdem jest obowiązany przed wyprzedzaniem upewnić się w szczególności, czy:
-ma odpowiednią widoczność i dostateczne miejsce do wyprzedzania bez utrudnienia komukolwiek ruchu;
-kierujący, jadący za nim, nie rozpoczął wyprzedzania;
-kierujący, jadący przed nim na tym samym pasie ruchu, nie zasygnalizował zamiaru wyprzedzania innego pojazdu, zmiany kierunku jazdy lub zmiany pasa ruchu.
źródło
Jeżeli dobrze interpretuje wyprzedza się jeden pojazd a nie kolumnę. Jaguś powinien widzieć, astrę że miga.
No ale astra też się nie popisała - bo nie oceniła poprawnie prędkości jagusia.
@up:
skoro można wyprzedzać kolumnę pieszych, można i pojazdów.
Nie ma co tu dużo pisać, wina ewidentna kierowcy Astry - wymusił pierwszeństwo na Jaguarze wykonującym już manewr wyprzedzania i znajdującym się na sąsiednim pasie ruchu.
skoro można wyprzedzać kolumnę pieszych, można i pojazdów.
Nie ma co tu dużo pisać, wina ewidentna kierowcy Astry - wymusił pierwszeństwo na Jaguarze wykonującym już manewr wyprzedzania i znajdującym się na sąsiednim pasie ruchu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów