📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakieś stare baby z mszy wracały bo bez " kurwa, ja pierdole "
w astrze sie lusterka zepsuly,a temu drugiemu musk
Zajebał jak dzik w sosnę
w podobnej sytuacji był mój znajomy - jechał z bratem na urodziny. Wyprzedzali (tak jak ten Jaguar) dwa pojazdy na raz w miejscu dozwolonym. Jakiś kurewski szeryf Janusz (będący na pozycji wyżej pokazanej Astry) zasymulował wyjazd na ich pas by ich "nastraszyć" ... ziomek odbił, złapał pobocze, przeskoczył przez rów i uderzył w drzewo. Kierowca przeżył, jego brat nie ... niestety nikt nie miał kamerki i przez 3 lata ciągnęła się jego sprawa w sądzie jako sprawcy wypadku i spowodowania śmierci. Dwa miesiące temu po licznych odwołaniach chłopa oczyścili z zarzutów, które postawili szeryfowi Januszowi.
Ja pierdole, nie popatrzeć się w lusterko - na pewno baba - jak trzeba położyć szpachlę to lusterko musi być, a jak wyprzedza to po co? Teraz szpachla też będzie ale droższa. Dobra, piszę tak tylko, żeby się wyżyć na kobietach bo nie jestem w ich oczach bogiem i królem zarazem, a chciałbym być.
To, ze go srebrny wyprzedzał to jedno, ale co za idiota wyprzedza wyższy od siebie pojazd tuż zza niego? Przecież trzeba odstęp zachować, żeby widzieć co się dzieje na przeciwnym pasie, a nie na ślepo zmienia pas, bo a nuż nic nie będzie jechać zna przeciwka, już nie mówiąc o tym, że jak zacznie dopiero nabierać prędkości po zmianie pasów, to o kant dupy takie wyprzedzanie potłuc. Będąc na sąsiednim pasie powinien mieć już max prędkośc, a nie dopiero tam się rozpędzać. Zero myślenia!
hahaha o ostatniej sekundzie słychać dzwięk jak przy privie w showupie ;D
@up o tym samym sobie pomyslalem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów