18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
3 w nocy
marten4 • 2015-05-23, 13:07
Kiedy o 3 w nocy wróciłem do domu, odkryłem, że żona zmieniła zamki w drzwiach. Po uważniejszym przyjrzeniu okazało się, że zmieniła też ulicę na której mieszkamy.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N527 2015-05-23, 13:19 49
Możemy się śmiać, ale mi się kiedyś koleś dobijał do drzwi w nocy, otwieram, ziomek zobaczył mnie w drzwiach mowi, ze juz sie z córką kurwa rozliczy zaraz, (cała ulica te samo budownictwo i kolory budynków z zewnątrz i schemat mieszkań) wchodzi mi 3 kroki do domu i ogarnął, że on miał przecież deski na podłodze nie kafle.

Jebnął buraka, przeprosił i spierdolił w tę pędy.

Ile razy go mijam na ulicy to jak tylko sie uśmiechnę to koleś spala ćwikłe i pozdrawia mnie ruchem ręki.
Zgłoś
MajkelT 2015-05-23, 14:16 4
Kiedyś nasz znajomy z osiedla wyprowadził się do domku jednorodzinnego, całkiem niedaleko. Najlepsze było to że przez prawie rok napierdolony wracał i dobijał się do chaty w bloku w którym już nie mieszkał
Zgłoś
Bankracy 2015-05-23, 15:59
Kiedyś piłem cały dzień z kolegami a za chwilę nagle się w łóżku obudziłem, to było coś!
Zgłoś
L................a 2015-05-23, 17:09 4
Moja znajoma gdzieś na początku lat osiemdziesiątych odwiedziła zaprzyjaźnione małżeństwo w Moskwie. Bawiła u nich ponad tydzień, więc dali jej klucze od swojego mieszkania, żeby mogła sobie sama wchodzić i wychodzić, kiedy oni byli w pracy. No i pierwszego dnia wróciła z miasta, weszła do mieszkania, zrobiła sobie herbatę, usiadła w fotelu. Chciała wziąć coś ze swojej walizki, ale za cholerę nie mogła jej znaleźć. Szuka, szuka, przekopała wszystkie szafy, a walizka jakby zapadła się pod ziemię. wtem do mieszkania ktoś wchodzi. Ona biegnie do drzwi, a tu jakiś obcy facet. Obydwoje bardzo zaskoczeni sytuacją, ale znajoma przytomnie pyta kim on jest i skąd ma klucze. Na to facet, że to jego mieszkanie i kim ona jest. Okazało się, że kobieta pomyliła piętra, jej znajomi mieszkali na innym. dlaczego nie zorientowała się, że jest w niewłaściwym mieszkaniu? Wtedy w ZSRR wszystko było "od jednej sztancy", włącznie z wyposażeniem mieszkań. Tak, sąsiad miał takie same meble, dywany. Na drobiazgi nie zwróciła wtedy uwagi, bo to był dopiero jej pierwszy dzień w gościnie.
Zgłoś
8michal7 2015-05-25, 10:20
@UP znaczy klucze też mieli takie same? MajkelT ta sama sytuacja była na moim osiedlu tylko, że chłop wyjebał okno i położył się spać. Rano obudzili go ludzie co kupili mieszkanie.
Zgłoś
ooip 2015-05-25, 12:19
ja mialem podobnie wracajac z zabawy sylwestrowej.budze sie u sasiadow.pytam co jest czemu ja tu jestem.sasiadka mowi ze bylem tak najebany ze nie miala serca mnie wyganiac i polozyla do lozka
Zgłoś
76magg 2015-05-25, 12:20
Mi raz opowiadał koleś, który za młodu lubił imprezować... że wracał nawiany, oczywiście nie do tego bloku trafił...
W sumie zabalował wcześniej raptem dzień dłużej niż planował... dobija się do drzwi... otwiera mu jakiś typ.
I mówi, pierwsza myśl jaka mu przyszła do głowy:
-Kur*a! Meble też już zdążyliście sprzedać!?
Zgłoś
P................n 2015-05-25, 13:31
Laola
to który dzień w gościnie, pierwszy czy po tygodniu dostała klucze?
Zgłoś
Riazek 2015-05-25, 17:45
Ostatnio też miałem ciekawą sytuację... Byłem ponad 3 lata z dziewczyną, no ale wszystko co dobre kiedyś się kończy... Już nie zagłębiając się w szczegóły ja poszedłem chlać, a ona chciała do mnie wrócić. Poprosiła ojca, żeby po mnie wpadł (wiedziała gdzie mnie szukać). Wiedziała, że żyję z nim na prawdę dobrze i on mnie prędzej namówi, żeby z nią pogadać niż ona sama... No to zadzwonił do mnie, byłem na tyle pijany, że złapanie kontaktu zajęło nam dłuższą chwilę, ale w końcu udało mu się mnie namówić. Powiedział, że po mnie podjedzie... No to wychodzę z baru (jeździ czarnym mondeo MK4), widzę mondeo, obok stoi 2 typów, no to wsiadam... Patrzę, a na fotelu kierowcy nikogo nie ma i w ciągu 2-3 sekund 2 osoby mnie wyciągają i rzucają na ziemię. Okazało się, że to było policyjne mondeo. Dobrze, że jej ojciec wszystko widział i wyjaśnił policji, że po prostu pomyliłem auta...
Skończyło się na upomnieniu... Ciekawe co mi groziło za takie coś, wie ktoś może?
Zgłoś
Potheaderinho 2015-05-26, 1:32
@up 48 na dołku i nie pamiętam już ile do zapłaty za to.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem