📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak jak patrzyłem na ten odc. to nawet Just5 to mniejsza wiocha niż teraz niektóre gówna serwowane w radiu i telewizji... aż się serce kraje
Ech, każda sobota i to oczekiwanie na... nowości Zawsze lubiłem, jak było ich jak najwięcej.
Bartosiewicz ! <3 uwielbiam jej głos
Tydzień w tydzień przed mszą o 15 się słuchało 30 ton. Piwerko za wehikuł czasu.
Stare dobre czasy, pamiętam jak jeszcze w radiu to puszczali
Pamiętam jak oglądałem zawsze 30 ton czekając na to, żeby obejrzeć teledysk jakiejś piosenki co mi się podobała, do tej pory nie rozumiem po co to robiłem, jak to leciało 5 sekund xD
Hehe, stała pozycja kiedyś oglądana wręcz z namaszczeniem. A Bartosiewicz t pierwsza dama polskiego rocka, wróciła w końcu czy nie?
czekalem zawsze kto w tym tyg jest numerem jeden w tej top liscie
Dobry odcinek. Tyle kultowych polskich piosenek, nie pamiętałem że to wszystko w jednym czasie było
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Ok. To teraz wrocmy na obecne "polskie" listy. Same zagraniczne popy i disco,ktore gdyby przetłumaczyc na polski język,nie rozniły by sie,a moze i przebijały swoją głupotą najbardziej zenujące polskie kawałki. Lata 90-te jednak miło powspominać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów