📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa, jaki ja jestem stary...
Dzieki za wstawke
Dzieki za wstawke
a ma ktoś rykowisko??
FrasQs napisał/a:
Pamiętam ten program,Sobota bodajże 13:00 godzina, TVP 2.
A nie przypadkiem niedziela ?
Kurwa, ale ze mnie stary dziad. Aż poczułem smród rozkładu. Nic tylko jebnąc na katafalk.
Edyta Bartosiewicz zasłużyła na 1 miejsce jak nikt inny. Fajna babka z zajebistym głosem.
Edyta Bartosiewicz zasłużyła na 1 miejsce jak nikt inny. Fajna babka z zajebistym głosem.
wygrałam kiedyś płytę CD w "30 ton..", ale nigdy do nie mnie dotarła zapamiętam to do końca życia chociaż miałam wtedy 11 lat
Ja pierdylę, 10 dni wcześniej miałem 16te urodziny i ostro planowałem wyjazd na swój pierwszy w życiu Woodstock (byłęm!)... ale masakra...
no ja bylem troche mlodszy ale pamietam ze ogladalem 30 ton i zawsze się jarałem jak pochodnia, nie mialem zadnej cyfry, kablówki, a co za tym idzie mtv(wtedy jeszcze nadawało muzyke, przynajmniej na poczatku XX wieku bo od tamtej pory z przerwami ogladalem mtv) pamietam również jak u schyłku program prowadził Michał Figurski przez jakiś czas a następnie emitowali go co 2 tygodnie i wkońcu padło wszystko :/
ten kto to wrzucił dostaje odemnie najbardziej zasłużone PIWO na sadolu!!
ten kto to wrzucił dostaje odemnie najbardziej zasłużone PIWO na sadolu!!
Dzieki za przypomnienie dziecinstwa ale rodzynki typu paf DADY albo moje ulubione ant and DIK rozwalaja na lopatki;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów