📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda że te czasy już nie wrócą(mam na mysli jak było wczesniej) bo teraz tylko komputer(nie pisze ze wszyscy) ale młodzi ludzie spędzają więcej czasu z elektronika(jezeli wiecie o co chodzi)
A tu moja ulubiona piosenka
A tu moja ulubiona piosenka
Fakt, muzyka wtedy miała w sobie to coś, zawsze się chętnie do niej wraca..
Często jak jade samochodem i w radiu puszczą np. wspomnianą w notowaniu Budke Suflera, to automatycznie "volume up"
Często jak jade samochodem i w radiu puszczą np. wspomnianą w notowaniu Budke Suflera, to automatycznie "volume up"
teraz będą wrzucać wszystkie możliwe odcinki 30 ton z YT, byle tylko dostać browarka. Co za dno
mateelv napisał/a:
teraz będą wrzucać wszystkie możliwe odcinki 30 ton z YT, byle tylko dostać browarka. Co za dno
Uśmiechnij się
Kazik wymiata !!!!
Kurwa, byłem świeżo po 5 urodzinach, taa wiem i tak nie polubicie..
A pamięta ktoś jak na pierwszym miejscu tego zestawienia był Jan Paweł II?
A pamięta ktoś jak na pierwszym miejscu tego zestawienia był Jan Paweł II?
Aktor Dariusz Odija fajnie prowadził tą listę przebojów. Szkoda, że już nie puszczają listy bo wtedy były same dobre kawałki. Chyba teraz te odcinki to można znaleźć u jakichś prywatnych kolekcjonerów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów