📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przecież to jest zmontowane. dostałby piwo gdyby zagrał wszystko za jednym zamachem
Dave Murray - piwo
cursecrow napisał/a:
przecież to jest zmontowane. dostałby piwo gdyby zagrał wszystko za jednym zamachem
Sam jesteś zmontowany. Przy niektórych partiach wymieniał gitary żeby zagrać inny strój, musiał to tak zmontować, żeby zachować ciągłość na filmie.
Prawdopodobnie poznałbym tylko Slasha, Malmsteena, Uliego Rotha, Schenkera i być może kilku innych, których pominąłem, ale wielu, wielu wirtuozów nie znałem piwo za wstawkę bezapelacyjnie, żeby tak nakurwiać trzeba mieć skilla, to już nie jest zwykłe granie z tabów, to coś więcej. Sam na wioślę próbuje grać jakieś półtora roku, ale nie ma chuja, żebym odpierdolił chociaż pół solówki jak ten typ. Pewnie dlatego że się opierdalam i szybko zniechęcam.
Widać, że koleś się przyłożył, bo nauczenie się tego to na pewno nie była łatwa sztuka (sam gram na gitarze 4 lata, więc mam jakieś tam marne pojęcie na ten temat). Powiem jednak (pewnie wielu mnie za to zlinczuje), że nie robi to na mnie wrażenia pod względem estetycznym, dużo bardziej kręcą mnie solówki mniej złożone, ale zagrane z feelingiem, moim osobistym mistrzem w tej kwestii jest John Frusciante, koleś po prostu żyje gitarą (polecam zobaczyć sobie chociażby solówkę jaką wywalił w "Throw away your television" na koncercie w Chorzowie w 2007r.) to dla mnie jest na prawdę wyczyn, wg mnie dużo cięższy styl do naśladowania od panów zaprezentowanych w filmiku - nie umniejszając oczywiście ich talentowi, bo sam nie zagrałbym czegoś podobnego, po prostu można albo napier***lać ze skillem albo z feelingiem, a ja preferuję to drugie
Któryś z was jest w stanie powiedzieć co to za kawałek Michaela Schenkera? Brzmi bardzo elegancko i muszę się mu po całości przyjrzeć.
A jakiegos Dj mixujacego muze, czy rapera rapejuace byscie zhejtowali.. wymale czarne metalowe pedalki
@babycow
Bo ta muzyka wydobywa się z instrumentu, na którym aby wymiatać tak jak pan powyżej trzeba mieć umiejętności i lata stażu. Jeśli dla Ciebie "tró mózykom" jest napierdalanie o blat i miksowanie tego, tudzież jęczenie i "rejpowanie", reprezentowanie biedy w Porsche 911 to nie komentuj takich materiałów, zatkaj sobie usta siusiorkiem tych swoich HuczuHuczów i wypierdalaj.
Bo ta muzyka wydobywa się z instrumentu, na którym aby wymiatać tak jak pan powyżej trzeba mieć umiejętności i lata stażu. Jeśli dla Ciebie "tró mózykom" jest napierdalanie o blat i miksowanie tego, tudzież jęczenie i "rejpowanie", reprezentowanie biedy w Porsche 911 to nie komentuj takich materiałów, zatkaj sobie usta siusiorkiem tych swoich HuczuHuczów i wypierdalaj.
madafaka77 napisał/a:
nie bylo Kerrego Kinga - fiasko
Nie chcę zaczynać wojny, ale choć sam jestem zagorzałym fanem Slayera to Kerryego nie ma co tu wstawiać, owszem gra szybko ale większość osób mających pojęcie o sprawie wie że jego technika nie jest taka jak u panów zagranych na tym filmiku, moim zdaniem Kerry lepiej gra tłuste ostre riffy.
Zdecydowanie poznałbym Mustaine'a i Friedmana-bardzo charakterystyczna gra.Jeszcze Murray'a i Vai'a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów