📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tam narzekacie nie było tego nie było tamtego filmik ma 3 minutki a żeby zmieścić wszystkich świetnych gitarzystów na jednym filmiku to trzeba by z 5 godzin oglądać . A co tam Gary Moora nie było
Rozpoznałabym tylko Malmsteena,Darella,Blackmorea,Murraya i Hammetta... - czas wzbogacić swoje doświadczenie muzyczne o kilku świetnych,aczkolwiek nie znanych przeze mnie gitarzystów !
Powiem bez bicia, że nie poznaje nikogo. Dziękuję, dobranoc.
Dodałem jeszcze jeden film - i hope you like it!
sadistic.pl/guthrie-govan-plays-whos-best-vt167839.htm
sadistic.pl/guthrie-govan-plays-whos-best-vt167839.htm
Cytat:
Któryś z was jest w stanie powiedzieć co to za kawałek Michaela Schenkera? Brzmi bardzo elegancko i muszę się mu po całości przyjrzeć.
To chyba nie jest jakiś "konkretny" kawałek, nagrany dla szerszej publiczności pod szyldem Michael Schenker Group. Pewnie jakaś partia z dziesiątek jego instrumentali szyldowanych po prostu jego imieniem i nazwiskiem, nagrał jak mnie pamięć nie myli pięć albumów zatytułowanych po prostu "Thank you" dla fanów i coś jeszcze, sądzę że właśnie tam może się znajdować. A jeśli ktoś chce obadać jego całe LP które można skatalogować ogólnie pod Heavy Metal Instrumental to polecam jego album "Dreams and Expressions"
kszysztoff napisał/a:
Zdecydowanie poznałbym Mustaine'a i Friedmana-bardzo charakterystyczna gra.
Jak chcesz poznać Mustaine'a i Friedmana na raz to polecam album Megadeth - Rust in Peace ;-] Najsoczystszy okres Friedmana, teraz się niestety zeszmacił ;/
A ja wam powiem, że gość owszem gra bardzo dobrze, ale brakuje mi jakoś brzmienia w tych solówkach. Napierdala po prędkości, a gdzie jakieś soczyste vibrato, gdzie artykulacja brzmienia? Solo Marty'iego zostało sprowadzone do jakby oczywistości, a ręcze wam że gość był (bo jak już wspomniałem teraz się zeszmacił) Bogiem melodi.
Zanim pójdzie hejt to powiem: mimo grania już chyba z 8-10lat to i tak bym nie zagrał 3/4 tych solówek
PS jeśli chodzi o Schenkera to może też być jeszcze coś z twórczości UFO bo brzmi jakoś znajomo, a solowej kariery nie znam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów