📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No w sumie tego się nie spodziewałem...
Niby głupie, a jednak pozytywnie mnie zaskoczyło. Powinno być możliwe wystawianie różnych gatunków piwa. Byłby to taki... Ja wiem? Harnaś?
Dobre ; D
już wkrótce będzie jako nowy teledysk
już wkrótce będzie jako nowy teledysk
@Imazuma
Bufory jak placki. Postawie piwo temu, kto wejdzie w nie na hiszpana
Frank Zappa
Bufory jak placki. Postawie piwo temu, kto wejdzie w nie na hiszpana
"Podczas Walki nie ma następnej chwili"
I znów kopia z joemonster, kurwa każdy potrafi sobie tam wejść, ale wersja spratan barbary i koksa byłaby zacna, ktoś przyjmie takowe wyzwanie ?
@nightcravler uważasz że nikt nie ma nic innego do roboty niż siedzieć na joemonster i innych zjebanych stronach?? ja pierdole
Tak sie składa ze joemonster nie jest zjebany to raz, dwa ma już swoje 11 lat i swoją renome to dwa a 3 wszelakie filmiki tego pokroju są po prostu kopiowane i tyle na ten temat, także weź i nie rysuj, już w ogóle. Gimbusy... Vilku91,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów