📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Przy takiej prędkości to bym luzu nie wrzucał, głupie uczucie, a po za tym silnik nie jest na obrotach i hamulce mogą gorzej działać...
Piątka nie weszła, typowe dla volkswagenów, ale i tak kocham tę markę.
i tak kierowca tego golfa jest tępym chujem, gdyż po pierwsze na prostej to każdy gaz potrafi wcisnąć, a przez zakręty pewnie jeździ jak pizda, a po 2 gratuluję mu hamowania z 320kph z rozłączonym napędem
@elpolako zamknij morde wiesniaku i do miecza.
@elpolako ty bararanie, to jest samochód do 1/4 ew 1/2 mili a nie do zabawy w zakrętach, weź czasem włącz mózg bo jak czytam takie brednie to mi się nóż w kieszeni otwiera
Kolejny mistrz prostej, odjebali silnik i przejedziesz na takim wyżyłowanym z 250km i padnie.
Wielka zdolność napierdalania autem na prostej, moje uznanie.... A pozniej jak sie taki matol rozpierdoli to zabiera ze soba bogu ducha winnym normalnych ludzi w ktorych sie wpierdala...
Wielka zdolność napierdalania autem na prostej, moje uznanie.... A pozniej jak sie taki matol rozpierdoli to zabiera ze soba bogu ducha winnym normalnych ludzi w ktorych sie wpierdala...
kotorminator napisał/a:
Jechałem 110km/h Polonezem TRUCK-iem, na gaz.
Tylko, że Trucki były tylko w dieslu
izeltaz napisał/a:
Piątka nie weszła, typowe dla volkswagenów, ale i tak kocham tę markę.
Nigdy nie miałem problemów z 5tką wchodzi jak gorący nóż w masło.
elpolako napisał/a:
i tak kierowca tego golfa jest tępym chujem, gdyż po pierwsze na prostej to każdy gaz potrafi wcisnąć, a przez zakręty pewnie jeździ jak pizda, a po 2 gratuluję mu hamowania z 320kph z rozłączonym napędem
Tępym chujem to jesteś ty. O czym świadczy twój post.
bo to dobre auto jest i dlatego dużo osób je ma, co prawda to na załączonym filmie dużo z tm oryginalnym golfem nie ma wspólnego ale nie zmienia to faktu, że jest dobre. a to że sie uformował jakiś stereotyp to jest wina tych którzy robią jakiś wieś tuning
Gerwazy Waligóra napisał/a:
jakbyś nie wiedział to jest taki sport który właśnie polega na ściganiu sie na odcinku jakiejś tam prostej. Kto w najkrótszym czasie ją pokona to wygrywa. Do tego jest ten golf a że chłopak chciał sprawdzić ile wyciśnie to jego sprawa.Kolejny mistrz prostej, odjebali silnik i przejedziesz na takim wyżyłowanym z 250km i padnie.
MudPie napisał/a:
Tylko, że Trucki były tylko w dieslu
No niestety, ale nie masz racji - były z silnikami benzynowymi zarówno 1,5, jak i 1,6 (które występowały również wersji na wtrysku).
.
Bzduuura Mamy w firmie na benzynkę Leci 140...wiecej nie chce;/
Co do filmiku to zawsze miło czytam komentarze kretynów o tym jakie to jest bezsensowne, że nie jedzie w zakretach, że kierowca to tępy huj, że silnik wytrzymuje 250km.... Bawi mnie taka ludzka głupota. Zakute łby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów