18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Jedras992 2012-07-08, 18:07
Przy takiej prędkości to bym luzu nie wrzucał, głupie uczucie, a po za tym silnik nie jest na obrotach i hamulce mogą gorzej działać...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-07-08, 18:30
Piątka nie weszła, typowe dla volkswagenów, ale i tak kocham tę markę.
Zgłoś
elpolako 2012-07-08, 18:36 1
i tak kierowca tego golfa jest tępym chujem, gdyż po pierwsze na prostej to każdy gaz potrafi wcisnąć, a przez zakręty pewnie jeździ jak pizda, a po 2 gratuluję mu hamowania z 320kph z rozłączonym napędem
Zgłoś
r................5 2012-07-08, 18:38 10
@elpolako zamknij morde wiesniaku i do miecza.
Zgłoś
Szouek 2012-07-08, 18:41 10
@elpolako ty bararanie, to jest samochód do 1/4 ew 1/2 mili a nie do zabawy w zakrętach, weź czasem włącz mózg bo jak czytam takie brednie to mi się nóż w kieszeni otwiera
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2012-07-08, 18:44 3
Kolejny mistrz prostej, odjebali silnik i przejedziesz na takim wyżyłowanym z 250km i padnie.
Wielka zdolność napierdalania autem na prostej, moje uznanie.... A pozniej jak sie taki matol rozpierdoli to zabiera ze soba bogu ducha winnym normalnych ludzi w ktorych sie wpierdala...
Zgłoś
MudPie 2012-07-08, 19:00 2
kotorminator napisał/a:

Jechałem 110km/h Polonezem TRUCK-iem, na gaz.

Tylko, że Trucki były tylko w dieslu

izeltaz napisał/a:

Piątka nie weszła, typowe dla volkswagenów, ale i tak kocham tę markę.

Nigdy nie miałem problemów z 5tką wchodzi jak gorący nóż w masło.

elpolako napisał/a:

i tak kierowca tego golfa jest tępym chujem, gdyż po pierwsze na prostej to każdy gaz potrafi wcisnąć, a przez zakręty pewnie jeździ jak pizda, a po 2 gratuluję mu hamowania z 320kph z rozłączonym napędem

Tępym chujem to jesteś ty. O czym świadczy twój post.
Zgłoś
efail 2012-07-08, 19:13
Do żniw jeszcze daleko.....
Zgłoś
ketoprom 2012-07-08, 19:14 2
Bo golf 2 i Passat B3 to najlepsze auta świata!!!
Zgłoś
yen 2012-07-08, 19:27
bo to dobre auto jest i dlatego dużo osób je ma, co prawda to na załączonym filmie dużo z tm oryginalnym golfem nie ma wspólnego ale nie zmienia to faktu, że jest dobre. a to że sie uformował jakiś stereotyp to jest wina tych którzy robią jakiś wieś tuning
Zgłoś
luki211 2012-07-08, 19:58 1
Tak potrafi tylko VW !
Zgłoś
radziorki 2012-07-08, 20:13 1
Gerwazy Waligóra napisał/a:

Kolejny mistrz prostej, odjebali silnik i przejedziesz na takim wyżyłowanym z 250km i padnie.
Wielka zdolność napierdalania autem na prostej, moje uznanie.... A pozniej jak sie taki matol rozpierdoli to zabiera ze soba bogu ducha winnym normalnych ludzi w ktorych sie wpierdala...

jakbyś nie wiedział to jest taki sport który właśnie polega na ściganiu sie na odcinku jakiejś tam prostej. Kto w najkrótszym czasie ją pokona to wygrywa. Do tego jest ten golf a że chłopak chciał sprawdzić ile wyciśnie to jego sprawa.
Zgłoś
stery_srh 2012-07-08, 20:18 4
MudPie napisał/a:

No niestety, ale nie masz racji - były z silnikami benzynowymi zarówno 1,5, jak i 1,6 (które występowały również wersji na wtrysku).

Smak '80 lat...
Zgłoś
takija 2012-07-08, 21:54 2
MudPie napisał/a:

.

Bzduuura Mamy w firmie na benzynkę Leci 140...wiecej nie chce;/

Co do filmiku to zawsze miło czytam komentarze kretynów o tym jakie to jest bezsensowne, że nie jedzie w zakretach, że kierowca to tępy huj, że silnik wytrzymuje 250km.... Bawi mnie taka ludzka głupota. Zakute łby
Zgłoś
heinzzz 2012-07-08, 22:47
Cytat:

Cytat:

kotorminator napisał/a:
Jechałem 110km/h Polonezem TRUCK-iem, na gaz.

Ja jechałem truckiem na LPG 130 km/h i 115 km/h (licznikowe) żukiem też na LPG
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów