📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Jak widzę teksty "na wsi" to mnie normalnie mdli...
..ktoś odpierdoli silnik lepiej niż niemcy i japońcy to zaraz musi być ze wsi...
...trochę pojęcia ludziska...
Aha...zapraszam na żniwa.
..ktoś odpierdoli silnik lepiej niż niemcy i japońcy to zaraz musi być ze wsi...
...trochę pojęcia ludziska...
Aha...zapraszam na żniwa.
oj, problemy z wrzucaniem biegow przy 250km/h to faktycznie moze byc problem
Ciekawe czy w 0:40 kierowca tira uchwycił co to właśnie przejechało obok niego
Chcialbym kiedys przekroczyc 300km/h wlasnym autkiem jednak zanim bedzie mnie na takie stac zapewne beda juz latajace spodki. Poki co niecale 200 wycisnela moja Honda :C.
Jechałem 110km/h Polonezem TRUCK-iem, na gaz.
Bo redukcja na biegu przeciążałaby silnik, szarpać by mogło przy takiej prędkości a to mniej bezpieczne by było niż na luzie
zgadza się, kumpel subarynką wycisnął 286km/h. Opowiadał, że jak puścił gaz i zostawił na biegu to miał wrażenie, jakby trzymał nogę wbitą w hamulec.
co nie zmienia faktu, że golf golfem pozostanie i basta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów