2.0 i ponad 600 najpierw jak tytułujesz temat to nie pisz głupot
Jakikolwiek sens budowania takiego auta to tylko wyścigi na ćwiartkę, posiadanie czegoś takiego do zwykłej jazdy przy tak zwiększonym ryzyku fuck'upu mija się z celem, chyba, że ktoś nie ma co zrobić z kasą.
Jak widzę teksty "na wsi" to mnie normalnie mdli...
..ktoś odpierdoli silnik lepiej niż niemcy i japońcy to zaraz musi być ze wsi...
...trochę pojęcia ludziska...
Aha...zapraszam na żniwa.
Jemu chyba chodziło o kolesi z żelem na włosach,przyciemnioną szybką i robiącymi *wrrr* *wruem* *wruem* koło sklepu
+ "nasze bloki są zajebiste" na fulla.
No niestety, ale nie masz racji - były z silnikami benzynowymi zarówno 1,5, jak i 1,6 (które występowały również wersji na wtrysku).
Bzduuura Mamy w firmie na benzynkę
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor
Piwo za to że sie nie spinasz o to że ktoś poprawił
Tylko, że Trucki były tylko w dieslu
a taki chuj, byly 1.5L, 1.6L benzyna i 1.9L diesel:)
Tutaj golf 2 1.8 1000 km:
To Golf R32.
R32 kolego wychodziły golfiki MK4i MK5 , i to miało 3,2 V6 (bądź jak kto woli VR6 ,niby jest to Vr6 ale i tak wszyscy pisza V6 ) , wolnossące , 250 koni ; >
Panowie Czy wartto rozkminiac czy to !.8 2.0 2.8 174 km tak wiem seryjnych nie było ale znam takich co pakuja do II zakuwają i za to ich podziwiam. A oceny 15 latkow gdzie mamusia da im posiedzieć za kierownica Astry w dieslu-u to....Jak kurwa to jest z silnika 2.0 to podawać mi na priv zdjecie tego
2.0 i ponad 600 najpierw jak tytułujesz temat to nie pisz głupot
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów