📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak kurwa to jest z silnika 2.0 to podawać mi na priv zdjecie tego
2.0 i ponad 600 najpierw jak tytułujesz temat to nie pisz głupot
640 koni przy zaturbionym dwulitrowym silniku nie jest jakimś mega wyczynem, podobnie prędkość przy takiej mocy. Wystarczy odpowiednio duży worek kasy, taka smutna prawda. Właściwie dobrana kucizna, odpowiedni osprzęt silnika, wystarczająco mocna sprężarka i jest. 700 koni i to na kołach można wycisnąć z silnika 1.8, dwa litry to już moc rzędu 1000 koni. Dla niedowiarków:
Jakikolwiek sens budowania takiego auta to tylko wyścigi na ćwiartkę, posiadanie czegoś takiego do zwykłej jazdy przy tak zwiększonym ryzyku fuck'upu mija się z celem, chyba, że ktoś nie ma co zrobić z kasą.
Jakikolwiek sens budowania takiego auta to tylko wyścigi na ćwiartkę, posiadanie czegoś takiego do zwykłej jazdy przy tak zwiększonym ryzyku fuck'upu mija się z celem, chyba, że ktoś nie ma co zrobić z kasą.
orzeszwmorde napisał/a:
Jak widzę teksty "na wsi" to mnie normalnie mdli...
..ktoś odpierdoli silnik lepiej niż niemcy i japońcy to zaraz musi być ze wsi...
...trochę pojęcia ludziska...
Aha...zapraszam na żniwa.
Jemu chyba chodziło o kolesi z żelem na włosach,przyciemnioną szybką i robiącymi *wrrr* *wruem* *wruem* koło sklepu
+ "nasze bloki są zajebiste" na fulla.
stery_srh napisał/a:
No niestety, ale nie masz racji - były z silnikami benzynowymi zarówno 1,5, jak i 1,6 (które występowały również wersji na wtrysku).
demonkuba16 napisał/a:
Bzduuura Mamy w firmie na benzynkę
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor
MudPie napisał/a:
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor
Piwo za to że sie nie spinasz o to że ktoś poprawił
MudPie napisał/a:
Tylko, że Trucki były tylko w dieslu
a taki chuj, byly 1.5L, 1.6L benzyna i 1.9L diesel:)
makasa20 napisał/a:
Jak kurwa to jest z silnika 2.0 to podawać mi na priv zdjecie tego
Pewnie turbina dmucha ze 2-3 bary to nadmuchać 600 koni się da
Tutaj golf 2 1.8 1000 km:
Ogółem szacunek, że auto wytrzymało... Same opony do 320 km/h kupić A i auto opływowe nie jest za bardzo.
Asdasiq napisał/a:
To Golf R32.
R32 kolego wychodziły golfiki MK4i MK5 , i to miało 3,2 V6 (bądź jak kto woli VR6 ,niby jest to Vr6 ale i tak wszyscy pisza V6 ) , wolnossące , 250 koni ; >
Jaka wieś.... Wieś to ten Koleś z golfa sobie myśli jak rano widzi was przypinających rowery do płotu na stacji PKP !!!!!
makasa20 napisał/a:
Panowie Czy wartto rozkminiac czy to !.8 2.0 2.8 174 km tak wiem seryjnych nie było ale znam takich co pakuja do II zakuwają i za to ich podziwiam. A oceny 15 latkow gdzie mamusia da im posiedzieć za kierownica Astry w dieslu-u to....Jak kurwa to jest z silnika 2.0 to podawać mi na priv zdjecie tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów