Słynne seicento na światłach ze sprzętem do mycia ulic.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tego raz nie da się obejrzeć.
S.T.U_Cummins napisał/a:
Mnie sie jakos udalo....ale probuj, probuj...
S.T.U_Cummins napisał/a:
Mi tak jak koledze wyżej również się udało obejrzeć raz. Nie wiem w czym tkwi Twój problem. Może zmień przeglądarkę na coś innego niż Internet Explorer albo chociaż zapytaj dostawcę internetu o możliwość podłączenia innego niż na impulsy.
To jest bardziej czerstwe niż dowcipy w familiadzie a po ilości piw widzę, że wejdzie na główną.
A to do mnie się dopierdalacie jak dam film z koniem i aligatorem.
A to do mnie się dopierdalacie jak dam film z koniem i aligatorem.
Zajebane skądś:
wczoraj na Wołoskiej zaliczyłem najbardziej epicki wyścig spod świateł ever. EVER.
Podjeżdżam, patrzę w lewo - typ w Toyocie Prius (notabene w kowbojskim kapeluszu). Normalnie bym pogardził i spojrzał z wyższością, ale że jest, jak jest i siedzę, w czym siedzę myślę dobra, chuj, godny rywal. Siadam na cwaniaka, prowokacyjnie gazuję i kiwam głową, wyrażając gotowość i chcąc odstraszyć rywala. Ku mojemu zdumieniu, hybrydowy Lucky Luke odwazjemnia kiwnięcie. Dobra - it's on.
Wzrok na światła. Jak się powiedziało A, to nie ma to tamto, trzeba trzymać się konwencji i dowieźć dobre B. Może i jestem mały, ale przynajmniej na paliwo – bring it, frajerze na kalafiory. I tu uwaga, bonus - pełen napięcia patrzę jeszcze na szybko w prawo i nie wierzę - obok mnie na jakimś zdezelowanym skuterze stoi dostawca pizzy z Dominium, który najwyraźniej obczaił całą akcję i teraz macha, że on też się będzie ścigać.
Czaicie klimat? PRIUS vs SMART vs SKUTER Z PIZZĄ. No przecież kuuuuurwa ♥
Nawet nie wiem, kto wygrał, bo to w ogóle przy takich parametrach ciężko stwierdzić – szczerze to nie wiem, czy ktokolwiek poza nami zauważył, że się ścigaliśmy – ale sam fakt zaistnienia takiego zdarzenia był dla mnie awesomeness overload. Tłumy szaleją, ekolodzy wiwatują.
True story bro. Na samo wspomnienie mam spocone ręce.
wczoraj na Wołoskiej zaliczyłem najbardziej epicki wyścig spod świateł ever. EVER.
Podjeżdżam, patrzę w lewo - typ w Toyocie Prius (notabene w kowbojskim kapeluszu). Normalnie bym pogardził i spojrzał z wyższością, ale że jest, jak jest i siedzę, w czym siedzę myślę dobra, chuj, godny rywal. Siadam na cwaniaka, prowokacyjnie gazuję i kiwam głową, wyrażając gotowość i chcąc odstraszyć rywala. Ku mojemu zdumieniu, hybrydowy Lucky Luke odwazjemnia kiwnięcie. Dobra - it's on.
Wzrok na światła. Jak się powiedziało A, to nie ma to tamto, trzeba trzymać się konwencji i dowieźć dobre B. Może i jestem mały, ale przynajmniej na paliwo – bring it, frajerze na kalafiory. I tu uwaga, bonus - pełen napięcia patrzę jeszcze na szybko w prawo i nie wierzę - obok mnie na jakimś zdezelowanym skuterze stoi dostawca pizzy z Dominium, który najwyraźniej obczaił całą akcję i teraz macha, że on też się będzie ścigać.
Czaicie klimat? PRIUS vs SMART vs SKUTER Z PIZZĄ. No przecież kuuuuurwa ♥
Nawet nie wiem, kto wygrał, bo to w ogóle przy takich parametrach ciężko stwierdzić – szczerze to nie wiem, czy ktokolwiek poza nami zauważył, że się ścigaliśmy – ale sam fakt zaistnienia takiego zdarzenia był dla mnie awesomeness overload. Tłumy szaleją, ekolodzy wiwatują.
True story bro. Na samo wspomnienie mam spocone ręce.
^^ heinzzz - cieszymy się Twoim szczęściem
Jak będę tam jechał rowerem, to poszukam śladów opon na jezdni
Jak będę tam jechał rowerem, to poszukam śladów opon na jezdni
a to gdzie te światła miały ten sprzęt do mycia? Ja tam widzę zwykła sygnalizację.
Kurwa mać, języka polskiego się używać nauczcie! Przecinki, myślniki i inne kropki wymyślono po to aby ich używać, a nie dla tego że klawiaturę trzeba było jakoś zapełnić!
Kurwa mać, języka polskiego się używać nauczcie! Przecinki, myślniki i inne kropki wymyślono po to aby ich używać, a nie dla tego że klawiaturę trzeba było jakoś zapełnić!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów