📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po prostu biali nie chcą gwałcić czarnych kobiet... Dla mnie to zrozumiałe.
czarnych kobiet nie trzeba gwałcić bo same dają
Uwielbiam statystykę, w rękach odpowiednich ludzi można nią udowodnić praktycznie wszystko! A jak dane nie wychodzą po naszemu to zawsze możemy kilka tysięcy czarnych kobiet zgwałconych przez białych przemilczeć, nikt pewnie nie zauważy bo 99% internautów to debile! (bez urazy, Wy to oczywiście 1%
gdyby trzydziesto siedmio tysięczna kobieta wiedziała że jest trzydziesto siedmio tysięczną, białą, gwałconą kobietą to by chyba była co najmniej z siebie dumna. bo to taka okrągła liczba...
Liczby mówią same za siebie. Poszukajcie sobie, takie dane są ogólnie dostępne.
uwielbiam kurewskie dane statystyczne! Pewnie pytano 400k bialych dziwek i 3 czarne dewotki to sie kurwa nie dziwie,że im tyle wyszło
@RozpierdoleCiRyj
To nie było zrobione na podstawie ankiety jak familiada tylko na podstawie danych zebranych przez Departament Sprawiedliwości US...
To nie było zrobione na podstawie ankiety jak familiada tylko na podstawie danych zebranych przez Departament Sprawiedliwości US...
Wniosek: gwałćmy czarne kobiety... tylko kto ja nam przed gwałtem umyje?
Hmm mopzna zadac pytanie, ile czarnych kobiet zostalo zgwalconych przez handlarzy niewolnikow przez ostatnie 500 lat. Mysle, ze niestety liczby nic nie udokumentuja, bo ktoz to wtedy liczyl, ktoz sie tym [przejmowal? mamy jednak przeczucie, ze to by bylo bardzo brzydkim markerem naszej rasy, tak gwoli sprawiedliwosci.
\Swoja droga ciekawe ilu bilaych mezczyzn zgwalcilo bilae kobiety w roku 2005 w USA?
\Swoja droga ciekawe ilu bilaych mezczyzn zgwalcilo bilae kobiety w roku 2005 w USA?
najlepsze jest to ze ile by nie bylo filmikow tego typu to i tak lewackie mordy nie zostaja zamkniete
Cytat:
Wcale nie o to chodzi. Chodzi o to ,że czarni oskarżają białych o rasizm, czarni przestępcy używają go jako obrony przed wymiarem sprawiedliwości, a w mediach panuje nagonka na białych za to ,że ich dziadkowie palili murzynów 200 lat temu, podczas gdy jak świadczą fakty to właśnie czarni w głównej mierze dopuszczają się zbrodni na białych, nie na odwrót. A więc cała ta "polityka nienawiści" jest z dupy wzięta.
Tym gorzej dla faktów...
I proszę bez pierdolenia na temat prawdziwości danych statystycznych, to nie jest jakaś ankieta przeprowadzana przez te pizdy z tvn`u, tylko podliczone dane na temat udokumentowanych i udowodnionych przez wymiar sprawiedliwości zbrodni.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów