Funkcja mówienia zaabsorbowała 100% mózgu, dobrze że się nie udusił podczas tego popisu krasomówczego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ciekawi mnie, ile ustaw weszło, po kryjomu, w ciągu ostatnich kilku tygodni..
Zmieniam zdanie. Prawica to jednak idioci. Skoro nie potrafią zepchnąć w niebyt takich lewackich zjebów, to nie zasługują na mój szacunek.
TB303 napisał/a:
Ciekawi mnie, ile ustaw weszło, po kryjomu, w ciągu ostatnich kilku tygodni..
Zawsze mozesz sprawdzic na stronie sejmu, ustawy nie moga wchodzic po kryjomu. Myslisz ze TVN24 by przegapił takie cos?
Ja tam jestem na takich ludzi otwarty. Staram się im pomóc i zrozumieć.
Generalnie pracuję w psychiatryku jako sanitariusz.
Natłok gówna w głowie - przepychanie tłokiem zamiast wydalania, musi się kończyć takimi zwisami
jak masz na imię ----Paulina hahahahaha
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zestresowało się chłopaczysko.
Wydaje mi się, że może mieć dziewczyna mega mózg na karku ale takim wyglądem jeśli jest naprawdę Pauliną to bardziej jest to aspołeczność, bo jeśli to kobieta to pewnie na każdym kroku jest upokarzana z nie swojej winy.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Lobo24 napisał/a:
Ja tam jestem na takich ludzi otwarty. Staram się im pomóc i zrozumieć.
trudno żeby ktoś z pierwszym stopniem upośledzenia pracował jako lekarz
nadal nie widzicie że PO/PIS i TVP/TVN to dwie strony tej samej fałszywej monety? W sprawach szkodzących Polsce działają ręka w rękę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów