"Coś mówiłeś do mojej dziewczyny flajeze?"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowa edukacja dziecka, nie ma co. Potem zdziwienie skąd tyle patoli na ulicach łazi.
jak już to Flajerze ,a film ukazuje nam dorosłego męzczyzne ,ktory robi z dziecka młodego kryminaliste tzw.Polska patologia.
Cytat:
a pozniej wyjdz wieczorem na ulice z dziewczyna...
gdybyś jej nie miał, nie byłoby problemu
kurwa,moj brat ma takie sposoby,debil...
Teraz wam przeszkadza, ale jak przyjadą ciapate albo inne ryże chuje, to tylko oni będą się mogli w miarę postawić...
Dobrze! trzeba wychowywać i mądrych ludzi i silnych. Mądrych,zeby umieli coś robić,silnych,żeby gonili ciapate ścierwo.
@up to że wpierdolą ciapatym nie znaczy ze ma nam się podobać że mogą wjebąć i nam zresztą co to za gadanie. czemu niby oni mają się móc lepiej postawić niż normalni ludzie? bo maja doświadczenie w napadach?
@maciekawski
Jak przyjdą "ciapate albo inne ryże chuje", to będzie nam potrzeba inteligentnych strategów. Patologicznych ćwierć-mózgów zawsze się znajdzie.
Jak przyjdą "ciapate albo inne ryże chuje", to będzie nam potrzeba inteligentnych strategów. Patologicznych ćwierć-mózgów zawsze się znajdzie.
To chyba od spuści wpierdol Kliczce !
kurwa mój sąsiad Full powaga!
@thez
Ale zobacz na Wielką Brytanię. Przecież nie są jakimś debilnym narodem, mają wykształconych ludzi, te wszystkie Oxfordy i inne szkoły, a dają się jebać jak przedszkolaki. Oczywiście, każda grupa społeczna jest potrzebna, ale żadna z nich nie może wykluczać innej*, bo inaczej wszystko się spierdoli.
*nie dotyczy ciapatych, nygusów, żydów i masonerii
Ale zobacz na Wielką Brytanię. Przecież nie są jakimś debilnym narodem, mają wykształconych ludzi, te wszystkie Oxfordy i inne szkoły, a dają się jebać jak przedszkolaki. Oczywiście, każda grupa społeczna jest potrzebna, ale żadna z nich nie może wykluczać innej*, bo inaczej wszystko się spierdoli.
*nie dotyczy ciapatych, nygusów, żydów i masonerii
Galian napisał/a:
@up to że wpierdolą ciapatym nie znaczy ze ma nam się podobać że mogą wjebąć i nam zresztą co to za gadanie. czemu niby oni mają się móc lepiej postawić niż normalni ludzie? bo maja doświadczenie w napadach?
Między innymi dlatego że potrafią się bić i raczej nie wyobrażam sobie żeby muslim patrol kazał im wyjebać piwo albo zwyzywał ich dziewczynę za to że nosi spódniczkę albo coś takiego.
Tylko że oni potrafią się postawić za siebie i nie dają sobie pluć w mordę a jak ktoś was wyzywa lub chce wam najebac to boicie dupy i co robicie nic ? kiedyś nasi dziadkowie walczyli o swoje a teraz pełno pedalstwa siedzią przed komputerami i piszą komentarze i myślą że są niewiadomo kim , a prawda jest taka że taki ma patol ma bardziej twardy charakter i zasady niż taki profesorek i hejter tyle zaraz pewnie mi ktoś napiszę jakiś głupi komentarz ale wiedzcie jedno wy jesteście na dole i tak zostaniecie .
I bierzcie się ludzie za sport bo z roku na rok coraz więcej pedalstwa i nieudaczników .
I zobaczcie sobie ten DEMOTYWATOR może coś to do was przemówi demotywatory.pl/4009258/To-zdjecie-datowane-jest-na-1892-93-i-nosi-tytul-
I bierzcie się ludzie za sport bo z roku na rok coraz więcej pedalstwa i nieudaczników .
I zobaczcie sobie ten DEMOTYWATOR może coś to do was przemówi demotywatory.pl/4009258/To-zdjecie-datowane-jest-na-1892-93-i-nosi-tytul-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów