No to lecimy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja też po ostatnim wmuszonym rzygam. Piwko żeby mu się odbiło
Zwróćcie uwagę na grubość szkła z jakiego są zrobione te kieliszki. Wydają się duże a w rzeczywistości mieści się tam pewnie 25ml, co daje w sumie litr jagera. Jestem w stanie uwierzyć że to wypił ale i tak żołądek mu nie wytrzymał i zwrócił wszystko.
a za 15 minut skurwiony jak świna
Te pięćdziesiątki to setki, a ta "wódka" to jakiś ciepły likier, co ma może z 5%. Widać, że mu bardzo smakuje, a taki stan nirvany, że wódka smakuje to potrafią tylko najtwardsi jogini z Europy Centralnej osiągnąć. On się porzygał wyłącznie dlatego, że wlał w siebie 4 litry wody naraz.
Wali 40 x jagermeister
Jägermeister (niem. łowczy) - likier ziołowo-korzenny z Niemiec. Ma słodko- gorzki smak. Zawiera 35% alkoholu. Recepturę otrzymywania opracowano w 1934 ...
Który ma moc 35%
To jest Lokal w Leeds w którym się często bawie
Te pięćdziesiątki to setki, a ta "wódka" to jakiś ciepły likier, co ma może z 5%. Widać, że mu bardzo smakuje, a taki stan nirvany, że wódka smakuje to potrafią tylko najtwardsi jogini z Europy Centralnej osiągnąć. On się porzygał wyłącznie dlatego, że wlał w siebie 4 litry wody naraz.
Wali 40 x jagermeister
Jägermeister (niem. łowczy) - likier ziołowo-korzenny z Niemiec. Ma słodko- gorzki smak. Zawiera 35% alkoholu. Recepturę otrzymywania opracowano w 1934 ...
Który ma moc 35%
To jest Lokal w Leeds w którym się często bawie
nie rozumiem ekscytacji, fakt, taka ilosc alkoholu jest smiertelna, szczegolnie w takim odstepie czasowym, ale reakcja organizmu byla i wiekszosc zwrocil
na poczatku jakis typ krzyczy 40 jegerow. jezeli to ameryka to z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie jest to czysty jeger ale mieszany (prawdopodobnie z cola) a jego oprocentowanie to ok 15%. mimo wszystko wypicie 40 klinow 15% roztworu jest jak na tamte realia wyczynem.
SundayGrill napisał/a:
sniper9, owszem likier, ale wg źródla to Jägermeister, więc nie 5% tylko 35%
Mysliwy jest czarny, a nie w kolorze piwa. Moze byc to jagershot czyli na 50ml jagera 330ml energy drinka. Co by tlumaczylo szczynowy kolor tego czym on sie raczyl...
Tak wiec rewelacji nie ma.
Mi aż się zaczęło chcieć rzygać jak to oglądałem.
Dojebie trochę doświadczeniem i po 'kolorze' rzygów wylatujących z jego mordy można spokojnie założyć ,że w drinkach była cola albo inny gazowany napój. Sam dzisiaj rzygałem po wypiciu dziwnej jakości nektaru porzeczkowego (bez alkoholu) i rzygi były klarowne - jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi.
Do tego jakby to miało 35 voltów to by kurwa musiał chyba jebany trenować codziennie bez popity aby tak mu wchodziło.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dojebie trochę doświadczeniem i po 'kolorze' rzygów wylatujących z jego mordy można spokojnie założyć ,że w drinkach była cola albo inny gazowany napój. Sam dzisiaj rzygałem po wypiciu dziwnej jakości nektaru porzeczkowego (bez alkoholu) i rzygi były klarowne - jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi.
Do tego jakby to miało 35 voltów to by kurwa musiał chyba jebany trenować codziennie bez popity aby tak mu wchodziło.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów