No to lecimy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sniper9 napisał/a:
Te pięćdziesiątki to setki, a ta "wódka" to jakiś ciepły likier, co ma może z 5%. Widać, że mu bardzo smakuje, a taki stan nirvany, że wódka smakuje to potrafią tylko najtwardsi jogini z Europy Centralnej osiągnąć. On się porzygał wyłącznie dlatego, że wlał w siebie 4 litry wody naraz.
To są kieliszki 40 ml.
40 ml x 40 = 1600 ml = 1,6 litra
Pije anglik ( polaka bym zrozumiał ) alkohol 40%, słodki, ziołowy, bez zapojki.
Fake jak chuj. Po 8 powinien haftować od słodkości.
Jak w leeds to 25ml kieliszki...
Jak w Irlandii to 35.5ml
Mi wyglądają na 35.5ml, sam takich używałem wcześniej.
Zwykły jagerbomb wali i tyle....
Jak w Irlandii to 35.5ml
Mi wyglądają na 35.5ml, sam takich używałem wcześniej.
Zwykły jagerbomb wali i tyle....
Mam ponad sto na wadze i prawie dwa metry, według jednej ze stron dawka śmiertelna dla mnie to litr wódki wypity na raz. Jestem w stanie w to uwierzyć, litr podczas całej imprezy powoduje, że niewiele na drugi dzien pamiętam i zdycham. Ten gość jest ewidentnie mniejszy ode mnie, a ktoś chce mi wmówić wyżej, że wypił 4 litry 35% alkoholu na raz i tylko sie pożygał. Takiego wała, że to nie fejk, szybciej w ufo uwierzę.
sniper9 napisał/a:
Te pięćdziesiątki to setki, a ta "wódka" to jakiś ciepły likier, co ma może z 5%. Widać, że mu bardzo smakuje, a taki stan nirvany, że wódka smakuje to potrafią tylko najtwardsi jogini z Europy Centralnej osiągnąć. On się porzygał wyłącznie dlatego, że wlał w siebie 4 litry wody naraz.
Tak jak już ktoś wcześniej pisał to nie likier tylko Jagermeister (35%) ,a kieliszki mają nie więcej niż 70 ml. Akcentu brzmi trochę brytyjsko a u nich największe to właśnie 70 ml, a te wyglądają na jeszcze mniejsze.
@up
Mówili, że pije Jagery, więc to może być Jagerbomb, czyli mieszanka Jagermeistera 35% z piwem lub red bullem.
on pije ani 50 ani 100 tylko 150 takie jakie jak sie w klubah normalnyh pije
jestesm studentem to wiem.
jestesm studentem to wiem.
pierdolicie wszyscy... te kieliszki mają po pół litra w każdym, a jager mieszany z bombą ma 99,99% i zwany jest turbo-rzygotworem, stąd końcowy efekt. a jak lokal jest w leeds, to kieliszki mają 1,7 litra, chyba, że to koluszki, wtedy mają po jedenaście....
Żeście se temat do dyskusji znaleźli, miast ciapatych do ojczyzny wysyłać
Żeście se temat do dyskusji znaleźli, miast ciapatych do ojczyzny wysyłać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów