📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Najśmieszniejsze w tym filmiku nie jest to, że Harry odpowiedział "z polskiego" lecz to, że był tak zestresowany wywiadem, że jak tamten się zaśmiał, to nie miał pewności, czy aby na pewno z polskiego dopiero chwilę później zrozumiał i się uśmiechnął piwo dla wzorowego maturzysty !
@kokofon
W pewnym sensie się zgodzę. Zobaczcie jak teraz wyglada przeciętna : 10,12,14,16,18 latka - wszystko przesunięte przynajmniej o 2-3 lata - nie wiem czy to makijaż czy solarium, ale serio - kobiety wyglądają coraz starzej w młodym wieku - 20 latka wygląda już czasem na 30-pare lat. Zastanawiam się jak wkrótce to będzie wyglądać ehh.
W pewnym sensie się zgodzę. Zobaczcie jak teraz wyglada przeciętna : 10,12,14,16,18 latka - wszystko przesunięte przynajmniej o 2-3 lata - nie wiem czy to makijaż czy solarium, ale serio - kobiety wyglądają coraz starzej w młodym wieku - 20 latka wygląda już czasem na 30-pare lat. Zastanawiam się jak wkrótce to będzie wyglądać ehh.
Ruda kurewka mówi Jankowskiemu, że stary jest, a prawda jest taka, że wygląda na młodszego od niej
babycow napisał/a:
lajtowo lajtowo, umylem przed wyjsciem
fakeit napisał/a:
"lajtowo, lajtowo... umyłem przed wyjściem"
Jeszcze ze 4 razy i wygracie Poloneza.
Cytat:
wszyscy dobrzy, ale jest wśród nich mistrz
ktory to ten mistrz? Harry Potter czy ten co walil konia?
2:19 10 punktów dla gryfindoru
Kurffa wiedziałem, że moja szkoła tu trafi. Wróć, już nie moja, uff...
kokofon napisał/a:
@ODkarzacz i kto tu jest uposledzony nawijke zaczynasz po 15 godzinach namyskow ? jestes zalosnym pomiotem ferengi ...
Uważasz, że czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź ? Wyzywanie kogoś również jest żałosnym przejawem braku argumentów kompromitujesz sie na całej linii. Jeśli jednak nie chcesz kończyć tej miłej wymiany zdań to czekam jak na szpilkach na Twoją odpowiedź. Obiecuje że odpowiednio długo pomyśle nad swoją co by dorównać Twojej niewymuszonej, naturalnej elokwencji i porcji intelektu, którymi mnie sowicie częstujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów