@ODkarzacz zdenerwowales sie bo jestes tak bardzo urodziwy jak maturzystki ? ... czy to moja wina jest ze mam dobre geny i sie malo starzeje ... mowie tylko tyle ze gdy ja zdawalem mature jakies 12 lat temu dziewczyny wygladaly jak dziewczyny a nie jak przytluszczone wieloryby ... i swoje wywody to mozeszs prawic ale na imprezce u swoich kumpli ... moze kogos to zainteresuje ... LESIU ...
Czy to twoja wina że masz "dobre" geny?
Pokaż swoje zdjęcie z matury, albo nawet aktualne, z chęcią pewnie nie tylko ja się przekonam o jakości tych twoich genów
czy to moja wina jest ze mam dobre geny i sie malo starzeje
Więc pewnie jesteś żydem ;]
mam zla wiasomosc dla maturzystek i maturzystow jesli tak wygladacie w wieku niespelna 20 lat ... to moge powiedziec tyle ze ja w wieku 31 lat wygladam 529 razy lepiej niz wy ... serio ... to takie pasztety teraz bezprawnie kraza po polskich ulicach? ? nie dziwo ze euro bedzie lipa maxymalna ... ps. Dobra rada ... zacznijcie zbierac na liczne operacje plastyczne ....
you made my day
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów