📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
gówno i tyle
mam zla wiasomosc dla maturzystek i maturzystow jesli tak wygladacie w wieku niespelna 20 lat ... to moge powiedziec tyle ze ja w wieku 31 lat wygladam 529 razy lepiej niz wy ... serio ... to takie pasztety teraz bezprawnie kraza po polskich ulicach? ? nie dziwo ze euro bedzie lipa maxymalna ... ps. Dobra rada ... zacznijcie zbierac na liczne operacje plastyczne ....
kokofon napisał/a:
mam zla wiasomosc dla maturzystek i maturzystow jesli tak wygladacie w wieku niespelna 20 lat ... to moge powiedziec tyle ze ja w wieku 31 lat wygladam 529 razy lepiej niz wy ... serio ... to takie pasztety teraz bezprawnie kraza po polskich ulicach? ? nie dziwo ze euro bedzie lipa maxymalna ... ps. Dobra rada ... zacznijcie zbierac na liczne operacje plastyczne ....
panie narcyz, lustro masz w przedpokoju
ej a ci co tu występują to są członkami tego słynnego klubu bmw z pabianic ?
BMWswap,
KLUB PABIANICIE PABIANICIE 816 pabianice
BMWswap,
KLUB PABIANICIE PABIANICIE 816 pabianice
kokofon napisał/a:
tak w twoja stara ...
jeśli ktoś rzuca w odpowiedzi coś o matce to znaczy że już nie ma nic do powiedzenia. I Ty masz 31 lat ? Od daty urodzenia, intelektualnie siedzisz we współczesnym gimnazjum
Tej rudej powinni unieważnić maturę, za te pierdolenie o przeciekach.
A jak nie to za to, że jest ruda.
A jak nie to za to, że jest ruda.
a na maturze..
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów