📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Will70 napisał/a:
To jeszcze większe ustawki niż we wrestlingu.
Nie wiesz o czym mówisz mój drogi chłopcze.
Ale wybaczam Ci tym razem...
Tutaj zęby lecą na prawdę a łuki brwiowe pękają jak zapałki....
Pokaz mi choć jedną taka akcje w wrestlingu, gdzie zęby i krew sie leje ?
Mogę Ci pokazać dużo krwi we wrestlingu, a chyba nawet kilka trupów. Tak dobrze udają. To, że mają jakieś tam otarcia czy obrażenia- od dawna wiadomo, że plebs na trybunach liczy na igrzyska, to mają. Z tego siano jest dla klubu i zawodników.
No i to jest sport, a nie ksw pedalskie.
Hokej piękny sport niestety w Polsce niedoceniany, mało rozpopularyzowany. Przez co cały sezon zasadniczy to gra co chwili z tym samym przeciwnikiem i w dodatku praktycznie o nic. Możesz po drodze zdobyć puchar polski czy super puchar, ale mało to znaczy. Możesz w sezonie zasadniczym zajac przed ostatnie miejsce a finalnie wygrać play off i zdobyć mistrza Polski.
Telewizja pokazuje tylko mecze finałowe, nikt nie chce w to poważnie zainwestować, lodowisk w kraju mało to i taki mamy efekt.
Zainteresowanie jest chyba tylko w miastach, które mają seniorską drużynę hokeja, a że jest ich aż 9 to mamy co mamy.
Szkoda.
Telewizja pokazuje tylko mecze finałowe, nikt nie chce w to poważnie zainwestować, lodowisk w kraju mało to i taki mamy efekt.
Zainteresowanie jest chyba tylko w miastach, które mają seniorską drużynę hokeja, a że jest ich aż 9 to mamy co mamy.
Szkoda.
biegu86 napisał/a:
Hokej piękny sport niestety w Polsce niedoceniany, mało rozpopularyzowany.
Jest szansa, że coś się zmieni na plus. W aktualnym rządzie są specjaliści od trzeciej ligi hokeja więc pewnie sport jest bliski ich sercu i będą działać ku poprawie sytuacji
Znajdź później swoje rękawice
psotny_fiutek napisał/a:
On cepie mówił o tym video. To zwykła pedalska ustawka cipciu
To po chuj im te łyżwy jak chcą się napierdalać
Szumlasuraz napisał/a:
To po chuj im te łyżwy jak chcą się napierdalać
Bo to napierdalanie figurowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów