📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
szkoda ze do drugiej walki z crocopem nie doszlo.
Czeczeńczyk - chcemy zebys nie był głupi. Swoją drogą gimby nie znają cyrylicy - gówniarze z 91 tez juz niedokształceni chodzą...
Super, ze Ty nie jesteś głupi, tylko po prostu czepiasz się zwrotów, które są ogólnie przyjęte. Rosyjski Miodek, kurwa jego mać sie znalazł...
Fedor jest Fedor i chuj
@bartnik, a na co mi znać cyrylicę, człowieku komunizmu?
Fedor to Fedor - często przez prawie całą walkę dostawał wpierdol, a potem to wszystko odwracał jedną akcją, bądź techniką kończącą typu dźwignia, czy duszenie. Dla mnie najlepszy zawodnik w historii tej dyscypliny - twardy i rozpierdolnik jak nikt inny.
Curtis napisał/a:
okar19 na chuj wstawiasz to co już kurwa było wstawione ...
po co zadajesz pytanie w którym jest odpowiedź ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów