📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Czeczeńczyk, w #3 Fedor dostaje baty na podłodze, jest prawie nieprzytomny - sędzia nie reaguje. Później murzyn przewraca się, Fedor ledwo do niego doskakuje - sędzia przerywa walkę, murzyn pewnie zaraz po tym wstał i zaczął się kłócić. Może to przypadek, nie oceniam.
Mógłby z najmanem powalczyć
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
-tak wiem i tak wiemy, że gówno bym zrobił
najman mu wpierdoli ;p
pierdolicie o cyrylicy a tekst żywcem przeklejony z wiki.
gościu sam nakurwia niemiecki w 3gim a się wywyższa. Stalinowiec pierdolony
gościu sam nakurwia niemiecki w 3gim a się wywyższa. Stalinowiec pierdolony
up
Nawet nie chodzi o to że nie ta waga-Ja bym powiedział że nie ta klasa.Khalidov to takie nasze oczko w głowie(w Polsce).Gdyby był klasą światową(top 5) walczył by w UFC bo tam dostał by kilkakroć więcej niż w Polsce.Szanuje go i kibicuje mu bo jest dobrym fighterem ale walczy z średniakami lub weteranami którzy swoje lata świetności mają już za sobą.Fedor walczył już prawie z każdym liczącym sie na świecie,wygyrwał i dzięki temu jest legendą MMA.
Nawet nie chodzi o to że nie ta waga-Ja bym powiedział że nie ta klasa.Khalidov to takie nasze oczko w głowie(w Polsce).Gdyby był klasą światową(top 5) walczył by w UFC bo tam dostał by kilkakroć więcej niż w Polsce.Szanuje go i kibicuje mu bo jest dobrym fighterem ale walczy z średniakami lub weteranami którzy swoje lata świetności mają już za sobą.Fedor walczył już prawie z każdym liczącym sie na świecie,wygyrwał i dzięki temu jest legendą MMA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów