📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dzięki za wrzucenie tego filmiku Przyda się takie coś i ciężko pies będzie miał do wywąchania, bo zapachy będą się mieszać
Przywodzi na myśl takie czekoladki stylizowane na medale. Zajadałem się tym kiedyś aż nie zachorowałem na owsiki :C
Jedynie pierwsze mi się przydało ;p
Już wpierdalam się do klubu z poduszką pod bluzą .... Lepiej sobie coś wypić przed wejściem i doprawić się w klubie, najekonomiczniej i najlepiej...
kurwa. głowĘ, zatyczkĘ, łepetynkĘ.. irytująca hiperpoprawność.. jak już ktoś napisał - skrytki zostaly właśnie ujawnione, z resztą wszystkie chuja warte, może poza pierwszą.
No i co to za skrytki które teraz wszyscy znają?
no kurwa jeblem z tym jaskiem...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów