📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamknąć oczy albo wyświetlić coś na smartfonie i jakoś dało by radę i z taką bezdomną. Grunt, że gała opierdolona Tylko koniecznie w gumie raczej.
To jest obrzydliwe
Jelitkogrube napisał/a:
To jest obrzydliwe
a przy trasach to same piękności stoją. Jesteś przy kasie wchodzisz na roksę z potwierdzonymi fotami koniecznie i laseczkę z połykiem robi rozpromieniona 20sto parolatka, nie masz hajsu, to jak przyciśnie 50 zeta, do Magdalenki i jeb w rumuński ryj!
nowynick napisał/a:
zamknąć oczy albo wyświetlić coś na smartfonie i jakoś dało by radę i z taką bezdomną. Grunt, że gała opie**olona Tylko koniecznie w gumie raczej.
Dziś piątek... post... nie należy pokarmów zwierzęcych przyjmować, bo to grzech
Później opowiada czarnym braciom przy porterze i kaszance, że białe damy robią mu gałę na mieście.
Jelitkogrube napisał/a:
To jest obrzydliwe
Napisało Jelitogrube, które już analem nie pogardzi
nowynick napisał/a:
a przy trasach to same piękności stoją. Jesteś przy kasie wchodzisz na roksę z potwierdzonymi fotami koniecznie i laseczkę z połykiem robi rozpromieniona 20sto parolatka, nie masz hajsu, to jak przyciśnie 50 zeta, do Magdalenki i jeb w rumuński ryj!
A ja za lizanie się językami dopłacilem stówke
Pojadła popiła i jeszcze 5 dolcow zgarnęła. Całkiem przyzwoity czarnuch pomógł bezdomnej.
To pewnie jakaś stara heroinistka bo wygląda jak trup... Mam nadzieję, że to nagranie dotarło do rodziców murzyna. ..ekhm.. znaczy się do jego matki..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów