📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za kilka lat będzie niezła cizia
Ładna córa
Tak się dzieje jak dzieciaki myślą, że są mądrzejsi od starych.
Stary strolowal swoją córkę
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
SirMajkel napisał/a:
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
@SirMajkel A kto tu przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci. Jesteś pewnie jedną z tych osób, która rozkłada na części tysięczne każdy dowcip i pławi się splendorem odkrywszy, że jednak żarty o wilku i zającu nie mają sensu, bo zwierzęta nie mówią.
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
Za $10 to mogłaby ciebie kopnąć z buta w tyłek.
Co to za tiktokowe gówno ja pierdole
SirMajkel napisał/a:
Ale ty musisz być spierdolony, koleś stwierdził, że ładna córeczka i nic więcej, żadnego ruchałbym lub co by z nią robił a ty obszczymurze zarzucasz mu, że bez płacenia mu żadna nie da. Kurwa co za dno.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów