📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za kilka lat będzie niezła cizia
Ładna córa
Tak się dzieje jak dzieciaki myślą, że są mądrzejsi od starych.
Stary strolowal swoją córkę
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
SirMajkel napisał/a:
ale ty musisz być strasznym przegrywem.. pałujesz się pod film dowcip i w dodatku wiesz, że bez płacenia to żadna ci nie da. Smutne.
@SirMajkel A kto tu przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy, pogromca uśmiechów dzieci. Jesteś pewnie jedną z tych osób, która rozkłada na części tysięczne każdy dowcip i pławi się splendorem odkrywszy, że jednak żarty o wilku i zającu nie mają sensu, bo zwierzęta nie mówią.
Matt napisał/a:
Fajna ta córeczka, dałbym nawet $10
Za $10 to mogłaby ciebie kopnąć z buta w tyłek.
Co to za tiktokowe gówno ja pierdole
SirMajkel napisał/a:
Ale ty musisz być spierdolony, koleś stwierdził, że ładna córeczka i nic więcej, żadnego ruchałbym lub co by z nią robił a ty obszczymurze zarzucasz mu, że bez płacenia mu żadna nie da. Kurwa co za dno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów