📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nerusss napisał/a:
A co mam skakać?
stacu5 napisał/a:
A co mam kurwa stać?
A ja sobie leżę
Tałatajstwo, co nie potrafi zawiązać butów. No kurde. Zaoszczędzą te 10 sekund, a potem samochód ich jebnie i śmierć, bo buty spadły.
latarki na butach ,jakoś nie widzę siebie jak biegnę jak jest ciemno przez las a te badziewie świeci wszędzie gdzie popadnie a penie najmniej gdzie trzeba ,lepiej by się już sprawdziła chyba czołówka z biedronki
magnesy na sznurowadła,szczyt lenistwa, może lepiej kogoś poprosić o zawiązanie bo do magnesów trzeba też się schylać, po pierwsze dobre sznurowadła po drugie jest kilka węzłów które lepiej się sprawują od tradycyjnej kokardki
magnesy na sznurowadła,szczyt lenistwa, może lepiej kogoś poprosić o zawiązanie bo do magnesów trzeba też się schylać, po pierwsze dobre sznurowadła po drugie jest kilka węzłów które lepiej się sprawują od tradycyjnej kokardki
1. Cały motyw z wiązaniem polega na tym, aby móc dostosować przyleganie buta na całej długości. Ja już wolałbym sobie kupić buty na rzepę, od tego. ( a wiązanie to 5 sekund )
2. Biegacze używają czołówek
3. No wkładka ( prędzej sobie profesjonalną ortopedyczna kupię jak mam problemy )
4. A to zwykłą gąbka, bądź amortyzatory gumowe są złe ? tu jedynie zmiana poziomu amortyzacji jest ciekawa
5. taa
2. Biegacze używają czołówek
3. No wkładka ( prędzej sobie profesjonalną ortopedyczna kupię jak mam problemy )
4. A to zwykłą gąbka, bądź amortyzatory gumowe są złe ? tu jedynie zmiana poziomu amortyzacji jest ciekawa
5. taa
maxiq napisał/a:
a ty i tak siedzisz przed kompem
to jak już wiesz że siedze to mi wrzuć coś ciekawego tu a nie jakieś dupne wynalazki do butów
A ja sobie ras w robocie słuchałem programu na bbc radio4 i tam powiedzieli, że ludzie biegający w wypasionych butach do biegania mają więcej urazów, oraz że stawy się naturalnie regenerują o ile się ich nie przeciąża.
dobrze dobrane sznurowadła i normalnie zawiązane , cały sukces
a to jakieś gówno i nie wiem co tu robi ten materiał
a to jakieś gówno i nie wiem co tu robi ten materiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów