18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
...w Inwood na Manhattanie. Ah ten przepiękny Nowy Jork. Źródło.

Info:
ukryta treść
INWOOD, NY — Police released a video Tuesday of a delivery man getting beaten, thrown to the ground, and stomped on by a group of attackers in Inwood.

The 50-year-old man was delivering food on Sunday around 8:45 p.m. to a building at 60 Cooper Street. As he was waiting to get buzzed into the building the first attacker strides into the small vestibule, video shows.

The delivery man turns toward the door and just as three more people enter the building, the first person to come in throws a disguised left punch at him, video shows.

The other three attackers quickly jump in with fists and kicks, throwing off his helmet in the process.

The group eventually snatches $200 from the man and runs out of the building.

As the attackers were all wearing hoodies and masks, the only description police provided is that the four attackers are males between the ages of 16 and 20.

There have been no arrests.

Police also say, "there were no injuries reported as a result of this incident," despite the clear physical beatdown that the deliveryman takes during the video.
Zgłoś
19_91 2022-02-18, 11:17 5
Takie gówno wyłapać benzyną polać i podpalić
Zgłoś
ernim1 2022-02-18, 12:14 2
Biali napierdalaja pracujacego murzyna. Dziwne troche.
Zgłoś
Driver19cm 2022-02-18, 13:38 2
To na pewno jest bójka i napaść ?

Jakieś jebane mamałygi

Wygląda jakby kilku pedałów obmacywalo typa na klatce

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Pies_poligona 2022-02-18, 15:17 19
Moja siostra wyjechała do Nowego Jorku jakoś trochę pół roku temu, bo dostała pracę na górnym Manhattanie, (nowe WTC hehe) , znalazła mieszkanie też w niedalekiej okolicy. Codziennie relacjonowała mi jak tam cuchnie gównem i moczem, na ulicach sami czarni, którzy wystają na każdym rogu i non stop stroją małpie figle w postaci napierdalania się, darcia małpiej mordy, rzucaniu na ulicach co im w ręce wpadnie, krzesła, stoliki, słupki drogowe. Biali bezszelestnie przechodzą na drugą stronę ulicy i nikt nie patrzy w ich stronę. Wyprowadziła się po 2 tygodniach do białej części Jersey City po drugiej stronie rzeki. Mówi że jest zajebiście. Zawsze się z nią kłóciłem bo oskarżała mnie o rasizm , sama była obyta już w tym czasie w świecie, pracowała w Barcelonie kilka lat, w Singapurze, Malezji ale po przybyciu do US@A potwierdziła mi, że miałem rację. W pracy wszyscy się boją odezwać na sam temat czarnych bo można mieć nieźle przejebane. Wszyscy są wkurwieni ale wszyscy siedzą cicho.
Zgłoś
WiesławPaleta 2022-02-18, 18:39
Driver19cm napisał/a:

Wygląda jakby kilku pedałów obmacywalo typa na klatce

Wygląda, jakby kilku bezdomnych żuli ruchało twoją starą pod monopolowym...
Zgłoś
jozue 2022-02-18, 19:35
pewnie się spuszczał do pizzerki, ktoś wyczuł spermę i się zasadzili na niego
Zgłoś
MisiaXD 2022-02-19, 8:19 2
Jebane patusy. Chłop pracuje na ich zasiłki... a ci ho pobiją.
Zgłoś
czodA13 2022-02-19, 11:07
Pies_poligona napisał/a:

Moja siostra wyjechała do Nowego Jorku jakoś trochę pół roku temu, bo dostała pracę na górnym Manhattanie, (nowe WTC hehe) , znalazła mieszkanie też w niedalekiej okolicy. Codziennie relacjonowała mi jak tam cuchnie gównem i moczem, na ulicach sami czarni, którzy wystają na każdym rogu i non stop stroją małpie figle w postaci napierdalania się, darcia małpiej mordy, rzucaniu na ulicach co im w ręce wpadnie, krzesła, stoliki, słupki drogowe. Biali bezszelestnie przechodzą na drugą stronę ulicy i nikt nie patrzy w ich stronę. Wyprowadziła się po 2 tygodniach do białej części Jersey City po drugiej stronie rzeki. Mówi że jest zajebiście. Zawsze się z nią kłóciłem bo oskarżała mnie o rasizm , sama była obyta już w tym czasie w świecie, pracowała w Barcelonie kilka lat, w Singapurze, Malezji ale po przybyciu do US@A potwierdziła mi, że miałem rację. W pracy wszyscy się boją odezwać na sam temat czarnych bo można mieć nieźle przejebane. Wszyscy są wkurwieni ale wszyscy siedzą cicho.

Polska, Barcelona, Singapur, Manhattan.. hmmm jednym slowem siostra do niczego sie nie nadaje.
Zgłoś
Stempod 2022-03-02, 5:18
Ale hujowa muzyka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów