Jakieś jebane mamałygi
Wygląda jakby kilku pedałów obmacywalo typa na klatce
Moja siostra wyjechała do Nowego Jorku jakoś trochę pół roku temu, bo dostała pracę na górnym Manhattanie, (nowe WTC hehe) , znalazła mieszkanie też w niedalekiej okolicy. Codziennie relacjonowała mi jak tam cuchnie gównem i moczem, na ulicach sami czarni, którzy wystają na każdym rogu i non stop stroją małpie figle w postaci napierdalania się, darcia małpiej mordy, rzucaniu na ulicach co im w ręce wpadnie, krzesła, stoliki, słupki drogowe. Biali bezszelestnie przechodzą na drugą stronę ulicy i nikt nie patrzy w ich stronę. Wyprowadziła się po 2 tygodniach do białej części Jersey City po drugiej stronie rzeki. Mówi że jest zajebiście. Zawsze się z nią kłóciłem bo oskarżała mnie o rasizm , sama była obyta już w tym czasie w świecie, pracowała w Barcelonie kilka lat, w Singapurze, Malezji ale po przybyciu do US@A potwierdziła mi, że miałem rację. W pracy wszyscy się boją odezwać na sam temat czarnych bo można mieć nieźle przejebane. Wszyscy są wkurwieni ale wszyscy siedzą cicho.
Polska, Barcelona, Singapur, Manhattan.. hmmm jednym slowem siostra do niczego sie nie nadaje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów