📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nawet ruski nie przezyje 2,5l wodki w takim czasie... fejk jak nie wiem co
Jakby to były 50 to by sie zesrał, a nie wypił. Pewnie jakieś 25tki to były. Co nie zmienia faktu, że niezły skurwysyn z niego. Pewnie jak jebnął na ziemię, tak z dobę leżał dochodząc do siebie. Mocną kranówę mają widać jak pali.
Po mojemu, wypił, ale zaraz potem się wyrzygał, alkohol nawet się nie zdążyłby zacząć wchłaniać.
Pozostaje kwestia tego, czy to faktycznie byla wóda, bo przelać przez przełyk ponad 2l wódki w tak krótkim czasie, to cóż niewielu potrafi ;p
Pozostaje kwestia tego, czy to faktycznie byla wóda, bo przelać przez przełyk ponad 2l wódki w tak krótkim czasie, to cóż niewielu potrafi ;p
@WicieK
A trzeba być jebanym nazistą żeby komuchów nienawidzić? Czy po prostu spięła ci się twoja czerwona dupa?
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
A trzeba być jebanym nazistą żeby komuchów nienawidzić? Czy po prostu spięła ci się twoja czerwona dupa?
Sip sippin' on Orphan Tears.
przecież tam nawet i wody nie musiało być, widać tylko że w pierwszym rzędzie kieliszków coś chlupocze
Nie 50 a 49, jeden rozlał skurwiel, kara powinna go za to spotkać ;_;
50 x 50ml w 32sek ? : D fejk !
kurcze... jestem w rozterce... myślę że fake... no ale ogórek... nie wiem nie wiem...
I na koniec ogóreczek
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów