18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Oplułem monitor jak zobaczyłem do czego posuwa się Schetyna...
PO "lepsze" od PiS, bo jednak da na każde.

tvn24bis.pl/z-kraju,74/po-zapowiada-zlozenie-wlasnego-programu-500-plu...

Tonący brzytwy się chwyta. Już nie wiem kto głupszy...
Jedni debile, a drudzy na tym debilizmie i tak próbują ugrać swoje.

Przypominają mi teraz takiego bezdomnego hazardzistę... "jutro Ci oddam, ale pożycz pięć stówek"

Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Zgłoś
Ork.Fajny 2016-02-06, 9:16
TVN - wiarygodne źródło informacji. Btw. jesteś tutaj z tego samego nadania co lesiot, czy sam z siebie tracisz życie na te głupoty...?
Zgłoś
BialyNigger 2016-02-06, 10:05
Przeczytałeś to chociaż chłopczyku? Ja tu widzę zielonego trolla, który tylko potrafi się pluć o wszystko... A napis "500 na każde" Schetyna wstawił dla beki albo stanął przed transparentami PiSu. Jak już tak boli pupa to zobacz na innych podpublikach, frondach czy piszą to samo.

Nawet nie potrafiłbyś zakwestionować wiarygodności TVN-u więc buzia na kłódkę.

Zgłoś
lesiot 2016-02-06, 10:19
Ork.Fajny napisał/a:

TVN - wiarygodne źródło informacji. Btw. jesteś tutaj z tego samego nadania co lesiot, czy sam z siebie tracisz życie na te głupoty...?

Przestań się kompromitować i zacznij uczyć się czytać ze zrozumieniem matołku!!!
Zgłoś
Ork.Fajny 2016-02-06, 10:31
BialyNigger napisał/a:

Nawet nie potrafiłbyś zakwestionować wiarygodności TVN-u więc buzia na kłódkę.

Po co udowadniać że trawa jest zielona?
Zgłoś
lesiot 2016-02-06, 10:36
No tak... "Was nic nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne". Chociaż za młody jesteś, żeby wiedzieć o co chodzi.
Zgłoś
Ork.Fajny 2016-02-06, 10:43
Raczej za mądry aby nabrać się na kolejną już falę trolli która przybyła do tego działu sadistica. Wy się nigdy nie nauczycie że internet to nie TV/radio gdzie nie ma możliwości komentowania, włączenia drugiej karty i przeszukiwania źródeł na które powołujecie się...
Wystarczy wejść na stronę ŻL, wpisać w wyszukiwanie "TVN" i wychodzi coś takiego: zelaznalogika.net/?s=TVN
Zgłoś
BialyNigger 2016-02-06, 10:46
Ork.Fajny napisał/a:

Po co udowadniać że trawa jest zielona?

Tu nie chodzi o to czy trawa jest zielona czy nie. Chodzi o to, że masz tak mało w główce, że nie potrafiłbyś tego wskazać.
Gdybyś dodatkowo umiał czytać ze zrozumieniem nie musiałbyś się teraz upokarzać

EDIT: Przeglądam tę stronę i już nie wiem kto manipuluje bardziej... Portal żelazna logika krzyczy, że w TVN powiedzieli "Hasła z intencją agresji to BÓG HONOR OJCZYZNA"

W zamieszczonym fragmencie padają słowa: "Były hasła (z intencją agresji), to znaczy przede wszystkich hasła: Bóg, Honor, Ojczyzna".

W szkole nie uczą logiki, czytanie ze zrozumieniem schodzi na psy. W efekcie rosną nam tacy debile, którzy głosują na kogo głosują. PO tak spierdoliło edukację, że teraz zbiera żniwo.

Zgłoś
Ork.Fajny 2016-02-06, 11:35
Tu nie chodzi o to czy trawa jest zielona czy nie. Chodzi o to, że masz tak mało w główce, że nie potrafiłbyś tego wskazać.
Dlatego przedstawiłem link, który podważa sens tej części Twojego komentarza... A nie pojebało mnie do końca aby oglądać/czytać TVN a co za tym idzie pamiętać gdzie manipulują. Wolę "tradycyjny" link do Żelaznej Logiki.

Gdybyś dodatkowo umiał czytać ze zrozumieniem nie musiałbyś się teraz upokarzać.
O jeju jeju. To nie jest tak że jakoś przejmuję się Tobą czy twoimi kolegami od trollowania. Nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś tutaj odkopuje stare, "wiarygodne" konta z małą ilością postów i dużą przerwą w aktywności pomiędzy pierwszymi postami a aktualnym trollingiem...
Zgłoś
Cervus 2016-02-06, 23:25
Ork.Fajny, młody jesteś, więc pewnie masz FB, znajdz tam sobie "Gówniana Logika", pokazują na ile twoja "Żalazna Logika" jest obiektywna, jak manipuluje faktami i generalnie wciska swoją propagandę... Niby jadą po wszystkich, tylko generalnie zdecydowanie lepiej traktują PiS. Przypadek - nie sądze.
Zgłoś
Ork.Fajny 2016-02-07, 9:02
Cervus, masz rzekomo trochę ponad 10lat więcej ode mnie... Nie rób z siebie siwego dziadka, który może mnie oświecić swoja życiową wiedzą w necie, bo to jest śmieszne. Jakbyś miał z 50 to wtedy może bym się zastanowił...
A wracając do tematu: Jestem młody ale na szczęście nie mam pejsbuka. Nie jestem fanem tej masowej i kretyńskiej zarzucaniem pejbuska prywatnymi danymi. Więc jeśli możesz to jakoś inaczej przedstaw mi ciekawe dowody na nierzetelność ŻL.
Niby generalnie jadą po wszystkich, ale przypomnę że PiS wyszedł z opozycji w połowie listopada i dopiero zaczyna swoje tournée po rządzeniu... Nie mam zielonego pojęcia jakim cudem ŻL ma ich krytykować, kiedy Ci dopiero zaczęli. Mogą co najwyżej obśmiać Jakiego i domy publiczne u .Nowoczesnej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów