📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
-"Faza, co tydzień lądujesz na głównej na sadolu"
-"Mam to w Duuupie"
-"Mam to w Duuupie"
Co za głąb.
Jakiś ignorant który nic nie wie i w zasadzie nic ciekawego o odwiedzanym kraju nie przekazuje.
Jakiś ignorant który nic nie wie i w zasadzie nic ciekawego o odwiedzanym kraju nie przekazuje.
@chocho
To nie musisz oglądać, a my nie musimy czytać twoich durnych komentarzy głąbie.
Hehe pikpok ty imbecylu - skoro nie musisz czytać mojego komentarza to po co się do niego w ogóle odnosisz?
A co ja muszę, a co nie to nie twoja brocha.
Aby zjechać chłopaka bo coś robi,mistrzowie komentarzy na sadolu za piwerko KURWA JEGO MAC !!!
Za porównanie Fazy do Cejrowskiego powinno się zadławić cię brudnym islamskim kutasem...
wyjątkowo nudny odcinek
Czy oni musza sie tak kurwa obnosic z tymi koszulkami przy kurwa byle okazji?
Ja pierdole, godlo i flaga to bardzo wazne symbole, ktorym nalezy okazac jakis szacunek i nie trzeba nimi emonawac na kazdym jebanym kroku , tymabrdziej na przepoconej chujowej koszulce.
Sam jestem patriota ale kurwa nosze to w serce a nie jebanej brudnej koszulce...
Ja pierdole, godlo i flaga to bardzo wazne symbole, ktorym nalezy okazac jakis szacunek i nie trzeba nimi emonawac na kazdym jebanym kroku , tymabrdziej na przepoconej chujowej koszulce.
Sam jestem patriota ale kurwa nosze to w serce a nie jebanej brudnej koszulce...
No dobra, koleś fajnie nagrywa, miło się ogląda ale nie rozumiem co ma wspólnego ten filmik z tematyką tego forum.
Głupio tak Fazowskiemu piwerka nie dać, no to dałem
Głupio tak Fazowskiemu piwerka nie dać, no to dałem
@chocho Gdy jest w jakimś miejscu związanym z jakimś wydarzeniem, to o nim opowiada. To nie jest tak, że tylko idzie przed siebie i gada głupoty.
@JamesPort12 Akurat w Afryce te koszulki mu pomagają, bo ludzie widzą od razu, że turysta z zewnątrz kontynentu, bo kojarzą mniej więcej te elementy z Polską. Czarni do białych w Afryce są bardzo negatywnie nastawieni, ale turystów traktują lepiej.
@JamesPort12 Akurat w Afryce te koszulki mu pomagają, bo ludzie widzą od razu, że turysta z zewnątrz kontynentu, bo kojarzą mniej więcej te elementy z Polską. Czarni do białych w Afryce są bardzo negatywnie nastawieni, ale turystów traktują lepiej.
JamesPort12 napisał/a:
Czy oni musza sie tak kurwa obnosic z tymi koszulkami przy kurwa byle okazji?
a jak zolnierz w mundurze z flaga i orzelkiem czolga sie w blocie to tez tak jeczysz??
nie jestes patriota, wstydzisz sie swojego panstwa i razi cie jak ktos jest dumny ze swojego pochodzenia, bo ci wmowili, ze to cos negatywnego...
dla ciebie celem nadrzednym jest bycie szeregowym konsumentem nie wyrywajacym sie przed szereg i gardzisz kazdym kogo stac na cos wiecej...
zreszta masz dopiero 12 lat i nie masz jeszcze duszy
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
W komentarzach typowo polskie myślenie - przypierdolić się do wszystkiego i wszystkich, bo przecież jestem kurwa najmądrzejszy i zawsze mam racje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów