📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bestialstwem jest zrobić z takiego małego dziecka brudasa!
sto lat sie spiewa.
sto lat sie spiewa.
SadystycznyRoman napisał/a:
Skoro chłopak gra na perkusji to niekoniecznie musi zostać brudasem.
dodatkowa umiejętność: komik
Jak dla mnie za wolno gra żebym uznał że ma skilla.
O jakich brudasów go jedziecie!? Pojebało? Zazdrość? Pewnie jedno i drugie bo jedno z drugiego wynika!. Pajace.
@chlusniembousniem - a nie słyszałeś o tym że podstawą gry na perce jest opanowanie jak najwolniejszych tęp? ... Wnioskuje że nie...
To że Ten 6-ciolatek jeszcze nie napierdala na dwutakcie, nie znaczy że nie zacznie.
Więc postaw piwo pokornie i spuść picze w wartkim strumyku pisuaru.
@chlusniembousniem - a nie słyszałeś o tym że podstawą gry na perce jest opanowanie jak najwolniejszych tęp? ... Wnioskuje że nie...
To że Ten 6-ciolatek jeszcze nie napierdala na dwutakcie, nie znaczy że nie zacznie.
Więc postaw piwo pokornie i spuść picze w wartkim strumyku pisuaru.
:o Piwko leci... Załamałem się - Sprzedam swoje bębny... chce ktoś kupić ?
Też mamy młody talent:
Oto Igor Falecki, napierdalał na bębnach już w wieku 4 lat i bardzo elegancko mu to wychodziło. Dziś ma chyba 10 lat i nie wiem, czy coś z nim się dalej dzieje Szkoda by zmarnować taki talent!
Oto Igor Falecki, napierdalał na bębnach już w wieku 4 lat i bardzo elegancko mu to wychodziło. Dziś ma chyba 10 lat i nie wiem, czy coś z nim się dalej dzieje Szkoda by zmarnować taki talent!
To nie gra na perkusji... to przypadkowe uderzenie w membranę przez dziecka.... Kto z nas nie bawił się tak np. na kubkach w kuchni jak był dzieckiem?
@ściwanek, posadź jakiegoś dzieciaka za garami i każ mu cokolwiek zagrać, zobaczysz że istnieje różnica pomiędzy losowym uderzaniem w bębny, a utrzymywaniem stałego tempa gry i grania konkretnych rytmów, które, tylko z pozoru, wydają się proste.
SadystycznyRoman napisał/a:
jakoś nie chce mi się wierzyć że masz 25 lat , a jeśli to prawda , to z przykrością stwierdzam , że jesteś umysłowym inwalidą.
btw. Brudasem jesteś chyba tylko ty cebulaczku
Pozdrawiam !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów