Andreas Cahling. ja pierdole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Mieliśmy już dziewczynę sadola...to teraz czas na dziadka sadola..
Naturalnie czy nienaturalnie, ciekawy jestem w jakim stanie są jego ścięgna i stawy.
@Up w lepszym stanie niż dziadków którzy w życiu nie uprawiali sportów i chodzą co drugi dzień do ortopedy
Bez kitu. Skasujcie filmik zanim rudy zobaczy
Bez kitu. Skasujcie filmik zanim rudy zobaczy
Naturlanie dla siebie samego jak widac nie mozna budowac masy.
Liczy sie ilosc cykli na sterydach i ilosc wyswietlen na YT.
Swiat jest zalosnym miejscem dla zakomplesionych ludzi.
Liczy sie ilosc cykli na sterydach i ilosc wyswietlen na YT.
Swiat jest zalosnym miejscem dla zakomplesionych ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów