Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co Ty kurwa RoboCop jesteś?
Czy nieudany prototyp Terminatora?
Tak czy inaczej nieudany.
Ale gdzie Ci się coś stało? Ta drobna krwawiąca ranka?
Czyli poprzednie kalectwo uratowało Cie przed nowym większym kalectwem
Się dobrali
@Janinaslonina
Najpierw se połamałaś kulasy, teraz blacha na Ciebie spadła, ja pierdole, bałbym się obok Ciebie stanąć Poza tym kłamiesz o wieku w profilowym i znam już nazwisko, więc teraz poproszę o cycki inaczej wrzucę tu Twoje zdjęcia z FB
Skoro nazwisko znasz to dodaj na fb Hahah
Stary do roboty goni xD
Masz kurwa i nie płacz...
A tak na serio, dziewczyna i za roboty budowlane się bierzesz? Lepszych zajęć nie masz, czy stary do roboty cię gania?
Super, teraz jesteś samowystarczalna.
Nie mów, że się tego nie spodziewałaś
Specjalnie wlazlem żeby Ci piwko dac wariacik
Na przykład influencerka, youtuberka, reklamowanie ciuchów na fejsbuniu, modelka na Instagramie, manikiurzystka, abasadorka Oriflame/avon, czy "dej mnie pan tego laptopa/telewizor/konsole, mam horom curke"
Ale żeby od razu zdjęcie chłopaków z ONR wrzucać ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów