📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Okeeej. Jest krew i to się ceni ale więcej szczegółów Śruba gdzie? W nodze? W płocie? Rozumiem że gdzieś żelastwo wyhamowało, zasady karzą podać więcej szczegółów, no chyba że masz cycki ale syra raczej męska to tak sie nie da....
kurwa, żeby tak się upierdolić ketchupem przy frytkach. Serio trzeba być turbo-zjebem.
* kurwa zasady każą! Im dłużej po szkole tym więcej błędów się robi i nawet to nie raźi po oczach
Masz kurwa i nie płacz...
A tak na serio, dziewczyna i za roboty budowlane się bierzesz? Lepszych zajęć nie masz, czy stary do roboty cię gania?
A tak na serio, dziewczyna i za roboty budowlane się bierzesz? Lepszych zajęć nie masz, czy stary do roboty cię gania?
Piter3 napisał/a:
Okeeej. Jest krew i to się ceni ale więcej szczegółów Śruba gdzie? W nodze? W płocie? Rozumiem że gdzieś żelastwo wyhamowało, zasady karzą podać więcej szczegółów, no chyba że masz cycki ale syra raczej męska to tak sie nie da....
Kurwa gdybyś nie napisał, że to nogi to bym ich od rąk nie odróżnił
@Janinaslonina
Najpierw se połamałaś kulasy, teraz blacha na Ciebie spadła, ja pierdole, bałbym się obok Ciebie stanąć Poza tym kłamiesz o wieku w profilowym i znam już nazwisko, więc teraz poproszę o cycki inaczej wrzucę tu Twoje zdjęcia z FB
Najpierw se połamałaś kulasy, teraz blacha na Ciebie spadła, ja pierdole, bałbym się obok Ciebie stanąć Poza tym kłamiesz o wieku w profilowym i znam już nazwisko, więc teraz poproszę o cycki inaczej wrzucę tu Twoje zdjęcia z FB
Prawa górna płytka jest wklejona za wysoko aż kłuje w oczy, scrolluje dalej..
A to efekt robienie podpórek o 1.00 w nocy scyzorykiem na kolanie pod dekoder, pilot nie chciał przełączyć kanałów O_O
martika napisał/a:
A to efekt robienie podpórek o 1.00 w nocy scyzorykiem na kolanie pod dekoder, pilot nie chciał przełaczyć kanałaów O_O
Super, teraz jesteś samowystarczalna.
Nie mów, że się tego nie spodziewałaś
Prof._Kot_Budd napisał/a:
Super, teraz jesteś samowystarczalna.
Nie mów, że się tego nie spodziewałaś
szczerze aż takiego skojarzenia raczej nie
WiesławPaleta napisał/a:
Masz kurwa i nie płacz...
Na przykład influencerka, youtuberka, reklamowanie ciuchów na fejsbuniu, modelka na Instagramie, manikiurzystka, abasadorka Oriflame/avon, czy "dej mnie pan tego laptopa/telewizor/konsole, mam horom curke"
Tylko teraz masz jedną nogę krzywa a drugą prostą .....
Może by lepiej wyszło jakbyś została mańkutem
Może by lepiej wyszło jakbyś została mańkutem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów