Przewaga sztuk walk na siłą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Przewaga sztuk walk na siłą."
Nie. Po prostu kulturyści trenują "spokojne" podnoszenie ciężarów, bez pośpiechu, w pełnym przemyśleniu tego co chce się zrobić. Trudno żeby wygrał z szybszym od siebie karatekidem. Mogliby postawić przeciwko niemu jakiegoś boksera z wagi ciężkiej. Ci ludzie mają siłę i mają też szybkość. Wtedy byłoby ciekawie i wtedy można by porównywać sztukę walki z siłą.
Nie. Po prostu kulturyści trenują "spokojne" podnoszenie ciężarów, bez pośpiechu, w pełnym przemyśleniu tego co chce się zrobić. Trudno żeby wygrał z szybszym od siebie karatekidem. Mogliby postawić przeciwko niemu jakiegoś boksera z wagi ciężkiej. Ci ludzie mają siłę i mają też szybkość. Wtedy byłoby ciekawie i wtedy można by porównywać sztukę walki z siłą.
Widać że pan góra mięsa nie ćwiczył nawet rekreacyjnie żadnego boksu, co często zdarza się na siłce. Wielu kulturystów jako formę wysiłku napierdala z rana lekki sparing, żeby nie być jak nasz wielki kolega, więc wzieli nieco nieodpowiedniego gościa
Wystawili dużego świniaka jak jakąś kukłę do bicia, kto by się spodziewał innego wyniku?
Co jak, co, ale gdyby kulturysta mu dobrze wypierdolił bułę w jape, to gość by się posypał na cząsteczki.
Da radę być silnym i zwinnym - patrz KALENISTYKA.
wszyscy pierdolicie tak aż mi ziemniaki w piwnicy gniją. Jak można dokonać tak durnego porównania? Mistrz sztuk walki który trenuję co? Walkę bije się z kulturystą którego celem jest rozwój tkanki mięśniowej, nie rozwój techniki, siły kopnięcia, postaw, chwytów. Dlatego sklejcie jape gimby bo chuja się znacie.
muszek25 napisał/a:
wszyscy pierdolicie tak aż mi ziemniaki w piwnicy gniją. Jak można dokonać tak durnego porównania? Mistrz sztuk walki który trenuję co? Walkę bije się z kulturystą którego celem jest rozwój tkanki mięśniowej, nie rozwój techniki, siły kopnięcia, postaw, chwytów. Dlatego sklejcie jape gimby bo chuja się znacie.
Zgodzę się z kolegą, ale tu jest masa przyjebów ja pierdole, jak to czytam to mnie krew zalewa. 90% pizd co tu piszą nigdy nie była na treningu sztuk walk a pierdolicie jak pojebani. Kolejny film który proponuje tu wrzucić to mistrz karate kontra pingpongista a potem będziecie mogli mówić że szybkość z ping ponga w niczym mu nie pomogła w walce. Siłownia to jeden sport a sztuki walki to drugi, w ogóle na miejscu tego typa to bym się wstydził wystąpić na gali czy na czymkolwiek walcząc z kolesiem który nie potrafi się bić. Tak jak ten dzieciak co bił się na polskiej gali z "Bonusem BGC" i się cieszył że wygrał, ja pierdole jaki wstyd, równie dobrze można napierdalać dzieciaki pod gimnazjum :/ i się cieszyć z szybkiego KO
na chuj tyle tych powtórek w zwolnionym tępie ?
tego się oglądać nie da
tego się oglądać nie da
Gimbusy pierdolone nigdy na siłowni nawet nie byliście spierdoliny życiowe
W opisie napisałeś: przewaga techniki na siłą. Chciałbym zaznaczyć, że kulturyście chociaż są zazwyczaj silniejszy niż większość kowalskich to ich wielkie mięśnie wcale nie świadczą o sile...
@ oczami20latki
zamilcz gowniaro.
zamilcz gowniaro.
oczami20latki napisał/a:
Gimbusy pierdolone nigdy na siłowni nawet nie byliście spierdoliny życiowe
huhuhuh a co tak ostro ???
Bo lubię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów