Luźne tłumaczenie:
MUKA kozojeby!
"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."istaniały tylko ich nie rozumiemy. Taka fizyka jest w powijakach jeszcze. Tak jak rozumienie czarnej dziury, wiemy że jest ale to przeczy prawom fizyki.
Taaa,wszystko powstało w wyniku Big Beng'u
Wcześniej nie było NIC,nawet czasu,i jakoś tak się ten świat dziwnie sam poukładał-taka jest obecnie oficjalna teoria powstania wszechświata,chyba jednak łatwiej uwierzyć w Boga
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Masz rację. O niebo bardziej wiarygodne są cuda sprzed tysięcy lat, które się zdarzyły tylko na małym kawałku planety.
O niebo bardziej wiarygodne jest nieskalane poczęcie syna bożego niżeli założenie, że laska dała dupy innemu i zaszła a potem ściemniała.
Do tego tyle dowodów na istnienie boga i zero pytań kto stworzył boga a tysiąc odpowiedzi jak w 7 dni stworzył świat pomimo, że nie było jednostki miary dnia póki nie stworzył słońca.
Przyznaję ci rację. Przekonałeś mnie. Pustynni ludzie mieli rację a teorie naszych najinteligentniejszych naukowców są chuja warte.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Ja zadam proste pytanie. Jeśli bóg stworzył świat to kto stworzył boga? Niektórzy twierdzą, że inny bóg. No to kto stworzył tego innego boga?
No jeszcze jeden bóg. I tak do usranej.
Luźne tłumaczenie:
-Koran obiecuje mordercom w imię islamu 72 dziewice... czy to prawda?
-To nie prawda.
Arabskie słowo "dziewica" zostało źle przetłumaczone.
Ci co tworzyli wiarę różnią się diametralnie od jej wyznawców, bo twórcy szukali odpowiedzi na zjawiska których nie rozumieli, ale je zauważali. Dzisiaj nadal tak jest można definiować powstanie światów jako ingerencję siły wyższej lub zjawisk fizycznych, które również razem z całą materią jakoś musiały powstać.
Pisałem również, że należało by najpierw zdefiniować czym miałby być owy Bóg i niekoniecznie musi to być stworzyciel świata, dlaczego nie jako źródło naszej jaźni czy duszy, życia po śmierci, lub równoległej rzeczywistości, takich koncepcji można wymyślać setki i każda lub żadna może nie być słuszna, ale na pewno nie może być jednoznacznie wykluczona.
Przestań interpretować wiarę w Boga jako starego dziadka na tronie w niebie.