📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
czy sikorski przeprosil ze Polacy sie bronili przed ruskimi i niemcami?
ale dajcie teraz caly "wywiad".
bo wyciac slowa z kontekstu mozna nawet papieżowi i wyjdzie jakas herezja. (ps mam nadzieje ze sikorski kiedys sie udlawi obiadem za 1500 zl z naszej kieszeni.)
ale dajcie teraz caly "wywiad".
bo wyciac slowa z kontekstu mozna nawet papieżowi i wyjdzie jakas herezja. (ps mam nadzieje ze sikorski kiedys sie udlawi obiadem za 1500 zl z naszej kieszeni.)
Mózg rozjebany, a oryginał chyba już zdążyli usunąć bo był kompromitujący...
Albo to był sarkazm, bez oryginału się nie dowiemy.
Albo to był sarkazm, bez oryginału się nie dowiemy.
moj kraj taki pinkny
Jak można montować tak marną prowokację? Kiedy każdy głupek wie, że akurat on nigdy nie był prorosyjski?
Do kogo to adresowane?
Do kogo to adresowane?
Nawet nie włączam tego gówna. Chuj mnie obchodzi co gadają te ścierwa
Tak się robi sensacje jak się nie ma wystarczająco wysokiego IQ na porządny wywiad....
5:40
5:40
no CHYBA że mi coś umyka kiedy po raz 5 już sprawdzam tą konkretną jego wypowiedź.
bo jeśli nie jest to jakiś głęboki wyrywek z jeszcze głębszego kontekstu to powinni się nim zająć lekarze.
nadal nie widzę tutaj niczego wyciętego z kontekstu - Sikorski jak Wół mówi to co mówi.
no CHYBA że mi coś umyka kiedy po raz 5 już sprawdzam tą konkretną jego wypowiedź.
bo jeśli nie jest to jakiś głęboki wyrywek z jeszcze głębszego kontekstu to powinni się nim zająć lekarze.
Jakim trzeba być upośledzonym fanatykiem żeby w to uwierzyć? Czy ludzie serio dają sie nabierać na manipulacje na poziomie piątoklasisty? Już nie mówie że to wycięte z kontekstu, ale większość z was w swym niedotlenieniu mózgu pewnie już z śliną (albo czym innym) w ustach wylewała swoje żale i groźby.
RockyWood napisał/a:
Nnic Ci nie umyka, Sikorski to po prostu ścierwo i debil.nadal nie widzę tutaj niczego wyciętego z kontekstu - Sikorski jak Wół mówi to co mówi.
RockyWood napisał/a:
@up
nadal nie widzę tutaj niczego wyciętego z kontekstu - Sikorski jak Wół mówi to co mówi.
Uwaga wyjaśniam.
Rosja, czy to carska, czy bolszewicka lub putinowska nikogo jeszcze nie zaatakowała. Za każdym razem jak rosyjskie wojska atakują jakieś państwo to w Rosji mówi się że wspaniała armia czerwona idzie z pomocą dla uciśnionego narodu.
W takim kontekście jest ten cytat. Wystarczy posłuchać całego "wywiadu".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów