📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dajcie link do całości bo nie wierzę w to co usłyszałem.
Ból dupy lewaków i pedałów z ONR za 3. 2. 1.
Giorgio ma nas wszystkich za skończonych debili.
Można Sikorskiego nienawidzieć, ale wciskać, że to nie jest powiedziane w " ".
Giorgio -> Karny kutas po raz pierwszy ( za to że masz mnie i innych tutaj za idiotów ).
Można Sikorskiego nienawidzieć, ale wciskać, że to nie jest powiedziane w " ".
Giorgio -> Karny kutas po raz pierwszy ( za to że masz mnie i innych tutaj za idiotów ).
Ojej, jakie podłe i nikczemne wycinanie z kontekstu słów świętego człowieka w świętej stacji. Popłaczcie się, POpaprańcy.
Dajcie całość bo słowa są na pewno wycięte z kontekstu. Co nie zmienia dla mnie faktu, że Sikorski jest złym ministrem i czasem nie wiem w czyim on naprawdę interesie działa USA, Niemiec, Izraela czy Ukrainy bo podsycanie konfliktu na Ukrainie nie służy na pewno Polsce.
Brak mi słów. Autor to zakłamana pizda. Idź do telewizji znajdziesz robotę na bank. Tam takich potrzebują na potęgę.
Nie lubię tego typka ale taka manipulacja obraza inteligencje nawet średnio mądrych ludzi.
I will wear you like a condom.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
A może powinniśmy bo to chyba jedyny sposób objęcia władzy w tym ustroju dla debili.
Wycinanie z kontekstu wypowiedzi jest bardzo dorosłe
Przecież on to powiedział z ironią nawiązując do dzisiejszej agresji Rosji na Ukrainę, właśnie pod pozorem opieki nad mniejszością rosyjską na terytorium Ukrainy.,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów