18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Smutas 2014-09-17, 8:21 7
Sikorski właśnie udowodnił że pochodzi ze świata równoległego.
Zgłoś
~Angel 2014-09-17, 8:23 39
Dajcie link do całości bo nie wierzę w to co usłyszałem.
Zgłoś
R................o 2014-09-17, 8:27 208
A wiesz co to sarkazm ?

No przecież wiadomo że to jest wycięte z kontekstu...
Zgłoś
support3 2014-09-17, 8:32 69
Kurwa nie lubię Sikorskiego ale takie chamskie wycinanie z kontekstu śmierdzi pedalską ORN-owską propagandą lub jak kto woli śmierdzi niczym finanse lewaka Rydzyka.

Ból dupy lewaków i pedałów z ONR za 3. 2. 1.
Zgłoś
Piotrek-nl 2014-09-17, 8:33 18
Giorgio ma nas wszystkich za skończonych debili.
Można Sikorskiego nienawidzieć, ale wciskać, że to nie jest powiedziane w " ".

Giorgio -> Karny kutas po raz pierwszy ( za to że masz mnie i innych tutaj za idiotów ).
Zgłoś
Borcejn 2014-09-17, 8:36 5
Ojej, jakie podłe i nikczemne wycinanie z kontekstu słów świętego człowieka w świętej stacji. Popłaczcie się, POpaprańcy.
Zgłoś
H................R 2014-09-17, 8:41
Dajcie całość bo słowa są na pewno wycięte z kontekstu. Co nie zmienia dla mnie faktu, że Sikorski jest złym ministrem i czasem nie wiem w czyim on naprawdę interesie działa USA, Niemiec, Izraela czy Ukrainy bo podsycanie konfliktu na Ukrainie nie służy na pewno Polsce.
Zgłoś
GoldRoger777 2014-09-17, 8:54 20
Brak mi słów. Autor to zakłamana pizda. Idź do telewizji znajdziesz robotę na bank. Tam takich potrzebują na potęgę.
Zgłoś
olotom 2014-09-17, 9:28
co za debil !!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
TRQPL 2014-09-17, 9:32 9
Nie lubię tego typka ale taka manipulacja obraza inteligencje nawet średnio mądrych ludzi.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
!Timon 2014-09-17, 9:43 3
Różnica między zwolennikami RN czy Korwina a obecnego układu jest taka, że nie łykają takich montaży na poziomie upośledzonego 12 latka i się nimi nie podniecają.
A może powinniśmy bo to chyba jedyny sposób objęcia władzy w tym ustroju dla debili.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
4................h 2014-09-17, 9:47 3
Tak, równie dobrze możesz wyciąć ze tekstu biblii cokolwiek i popierdalać z tym jak Jehovy ...

Wycinanie z kontekstu wypowiedzi jest bardzo dorosłe
Zgłoś
luk126 2014-09-17, 10:19 1
Przecież on to powiedział z ironią nawiązując do dzisiejszej agresji Rosji na Ukrainę, właśnie pod pozorem opieki nad mniejszością rosyjską na terytorium Ukrainy.,
Zgłoś
dashadow 2014-09-17, 10:22
@Up brawo Jasiu długo nad tym myślałeś, czy czytałeś komentarze?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów