Nie chce mi się sprawdzać stref czasowych więc albo z dzisiaj albo z wczoraj zależnie od roku kalendarzowego.
W każdym razie jeszcze ciepłe.
Pierwszy film normalnie a 5 pozostałych w spojlerze do rozwinięcia po kliknięciu w guzik z napisem spojler.
Ale było trzęsienie ziemi a rusza się woda o co chodzi to jest trzęsienie czy jakiśśśśśśśś sztorm o co chodzi nic nierozumiem >?!>
Pierwszy film normalnie a 5 pozostałych w spojlerze do rozwinięcia po kliknięciu w guzik z napisem spojler.
Ale było trzęsienie ziemi a rusza się woda o co chodzi to jest trzęsienie czy jakiśśśśśśśś sztorm o co chodzi nic nierozumiem >?!>
Co mnie rozwala - w Japoni bylo 7.6 a w gownostanie Turcji 7.8. W Japoni sie pobujalo i luz, pewnie jakies pojedyncze budynki sie zawalily a w gownostanie cale miasta wyrownane z ziemia.
Co mnie rozwala - w Japoni bylo 7.6 a w gownostanie Turcji 7.8. W Japoni sie pobujalo i luz, pewnie jakies pojedyncze budynki sie zawalily a w gownostanie cale miasta wyrownane z ziemia.
Szkoda czasu ci tłumaczyć jak dalej nie rozumiesz. Masz po prostu za niskie IQ. To wszystko, z tym da sie żyć.
No naprawdę bardzo odkrywcze. Kebaby kontra jedna z najbardziej rozwiniętych potęg gospodarczych. W Polinie pewnie też by wszystko pierdolło tak jak u kebabów haha
Widać że filmiki z różnych zdarzeń bo w garażu muza to hardbass, a w rzece jakaś kumbaya.Ale było trzęsienie ziemi a rusza się woda o co chodzi to jest trzęsienie czy jakiśśśśśśśś sztorm o co chodzi nic nierozumiem >?!>
Z tego co dfgdfg napisał jasno wynika że guzik klikł (bo inaczej by wody nie ujrzał).Velture kurwa dosłownie w opisie jebanego tematu do chuja walca władysława napisała: