w wyszukiwajce/tagach nie znalazłem, jak było to spalić...
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot______________
wds
P.S. Debil, bo przez takich idiotów, motocykliści mają łatkę dawców. A trzeba rozróżnić, że jeśli ktoś jest motocyklistą, nigdy nie będzie dawcą. Bo motocyklista to człowiek, który ma świadomość tego, jaką moc ma pod dupą, i ile bałaganu może narobić. Dawca nigdy tej świadomości nie miał i mieć nie będzie. LwG.
policjant narażał swoje życie żeeby go zatrzymać, niejeden zesrałby się na rzadko będąc na jego miejscu bądź pasażera, a później nazwiecie go psem bo dba o porządek i broni prawa w tym jebanym kraju, nikt Wam nie dogodzi, tak źle i tak niedobrze. ma jaja goniąc kretyna.
Możesz i jeździć ostrożnie, ale jeśli ktoś sie zagapi i przy 90km/h na swiatłach skasuje ci dupsko? Mało takich debili? Gówniarze bez prawka kradną auta rodzicom i zapierdalają jak wściekli. Fakt faktem jest potem co oglądać na hardzie. Ale tak jak powiedziałem, w starciu z 1.5 tonowym samochodem, który najedzie cię z tyłu raczej nie masz większych szans czyż nie ?
Prawda nie znam się za dużo na morach ale tutaj chyba przeciążenia i inne prawa fizyki robią swoje ;/
W zasadzie masz rację, w takim wypadku jestem mniej więcej na pozycji pieszego, z tą tylko przewagą, że mnie osłaniają jeszcze jakieś ochraniacze. I to też prawda, że nawet jadąc ostrożnie nie wszystko mogę przewidzieć. Przykład mieliśmy nie tak dawno w Polsce, kiedy to kobieta skręcająca w lewo zabiła, bodajże trzech motocyklistów, bo nie zauważyła, że jadą z naprzeciwka. Z tym, że od dawcy różnię się tym, że ja ryzyko staram się minimalizować, a dawca ryzyko ma głęboko w dupie