w wyszukiwajce/tagach nie znalazłem, jak było to spalić...
"Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"
Psiarnia podczas pościgu spowodowała takie samo zagrożenie w ruchu drogowym...
Skurwysyństwo!!!
Policja wielokrotnie stworzyła zagrożenia dla życia i zdrowia postronnych użytkowników drogi.
Nie rozumiem o co ten krzyk...gosc jechal motorem normalnie, mijal po pasach, droga szeroka, nie widze, zeby tam spowodowal jakas niebezpieczna sytuacje...a te glaby z policji co chwile powodowali sytuacje, ze ludzie musieli w row uciekac, sami powinni se wpierdolic te 79 pkt karny...
Motocyklista debil, ale policja też przegięła i nawet większe zagrożenie stwarzała (bo samochód szerszy/większy)...
W cywilizowanych krajach rozwiązuje się to inaczej: jak pościg za piratem może stwarzać dodatkowe niebezpieczeństwo w ruchu drogowym to... policja odpuszcza. No bo po co ryzykować życiem swoim i innych, skoro lepsze jest prawdopodobieństwo, że idiota (w tym przypadku na motocyklu), się rozwali, niż że samemu się wpierdoli w samochód jadący z naprzeciwka, który nie zdąży się usunąć...
- motocykl---79 pkt. karnych
-policja --- ??? tyle samo wykroczeń drogowych--- pkt.karnych 0
"Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"
Psiarnia podczas pościgu spowodowała takie samo zagrożenie w ruchu drogowym...
Skurwysyństwo!!!
Widzę, że jednak z motocyklistami da się normalnie pogadać
W dzisiejszych czasach trzeba mieć oczy wokół głowy i jeszcze do tego myśleć za innych. Do tego szczególnie baby, malują się, gadają przez telefon, i bóg wie co jeszcze robią za kierownicą.
Ogólnie jestem załamany tym jak jeździ wiekszość ludzi. 3 miesiące temu zatrzymałem się ustąpić pieszemu, który przechodził przez przejście. W efekcie dostałem w tyłek z predkoscia ok 110km/h. Gdyby auto nie ważyło ok 2 ton i nie byłoby to dobre auto najprawdopodobniej sam bym mial problemy z kregosłupem a do tego bezwładność auta obiłaby pieszego ;/
Dopiero po takich przeżyciach i filmikach z wypadków pracuje wyobraźnia, ale i czasami to też nie pomaga bo wiekszość ludzi to jednak debile...
Powiem Ci tyle, że sam miałem przejście, jak koleś przeskoczył na czerwonym, a w zasadzie próbował przeskoczyć i mnie staranował jak jechałem właśnie motocyklem. Do tej pory czasem nie dam rady z łóżka wstać tak noga napierdala. Chociaż i tak miałem szczęście, bo mogłem na tym łóżku już do końca życia leżeć. A skończyło się tylko na obiciu, bo auto wpasowało się idealnie pod moją nogę, i tylko delikatnie ją poobijało
Więc wiem o czym mówisz. I właśnie teraz dochodzę do momentu kiedy stwierdzam, że na prawo jazdy powinno się robić jeszcze testy psychologiczne. Tak w ogóle czasem to nawet prawko dostają ludzie, którzy powinni w ogóle nawet do egzaminu nie być dopuszczonymi jak tak czasem jeżdżę samochodem czy motocyklem i obserwuję co się dzieje na drodze.
A co do policjantów, to ja nie wiem, może w życiu żadnego złego nie spotkałem. Zawsze jacyś mili byli albo coś. Nigdy nie spotkałem się z chamstwem. Czy to ze strony drogówki, czy zwykłej prewencji. Pamiętam jak piłem piwo w plenerze, i podeszło dwóch z prewencji. I mówią, że w zasadzie dzisiaj mandat, ale jakby tak spojrzeć jakie zajebiste niebo, to oni w sumie sami by się tak napili gdyby nie służba, życzyli smacznego, i powiedzieli, że jakby następny patrol się czepiał, to powołać się na tego i tego, że od niego dostaliśmy dyspensę na dzisiaj.