18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
79 pkt karnych
BamaBoyGRR • 2012-10-06, 10:26
79 pkt karnych - tyle pkt karnych powinien otrzymać 23 letni kierowca Kawasaki gdyby miał prawo jazdy (pomijając fakt, że motor nie miał ważnego przeglądu i ubezpieczenia)...

w wyszukiwajce/tagach nie znalazłem, jak było to spalić...

Life's simple, you make choices and you don't look back...
Zgłoś
sergio909 2012-10-07, 12:36
tigerqaz napisał/a:

- motocykl---79 pkt. karnych
-policja --- ??? tyle samo wykroczeń drogowych--- pkt.karnych 0

"Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"
Psiarnia podczas pościgu spowodowała takie samo zagrożenie w ruchu drogowym...
Skurwysyństwo!!!

Ty masz 27 lat? Chyba coś oszukujesz jednak...
Wiesz co to pojazd uprzywilejowany?
A pogotowie, czy straż pożarna co zapierdala by ratować życie, im też byś mandaty wlepiał?
Zgłoś
Stew 2012-10-07, 12:43
@up To samo chciałem napisać.

@tigerqaz Wyobraź sobie (ale postaraj się, bo wydajesz się przytępawy), że policja jechała na sygnale (dźwięk i światło), więc radiowóz był widoczny. Z resztą, po co ja to mówię. Idź na bloki jebać psy...
Zgłoś
S................n 2012-10-07, 13:23
siwybis, tigerqaz i reszta zjebów, których powinno się poddać aborcji drewnianą łyżką w 9 miesiącu ciąży...no cóż. Czytając komentarze o złej policji, którą trzeba [?]pierdolić...mam naprawdę nadzieję, że kiedyś napadną was, okradną i jeszcze zgwałcą was i wasze dziewczyny/dzieci, a potem ciekawe co zrobicie, powiecie: "A co tam, nie będę leciał na psy", czy jednak pójdziecie się wypłakać i szukać "kolegów" zbrodniarzy. Chłopaki z policji może nie zawsze zachowują się w porządku, ale zarabiają chujowe pieniądze, a muszą latać za takimi obszczymurkami jak wy, którzy naginają prawo, muszą pierdolić się z takimi pijanymi menelami [jak wy], jeździć na burdy w melinach, słuchać pijanego bełkotu, odczuwać ciągłą presję ze strony społeczeństwa. Ale co wy możecie wiedzieć o pracy policji, pewnie gówno w ogóle wiecie o pracy
Zgłoś
S................e 2012-10-07, 13:29
bartekmmm napisał/a:

Policja wielokrotnie stworzyła zagrożenia dla życia i zdrowia postronnych użytkowników drogi.

lohan napisał/a:

Nie rozumiem o co ten krzyk...gosc jechal motorem normalnie, mijal po pasach, droga szeroka, nie widze, zeby tam spowodowal jakas niebezpieczna sytuacje...a te glaby z policji co chwile powodowali sytuacje, ze ludzie musieli w row uciekac, sami powinni se wpierdolic te 79 pkt karny...

Pojazdy na sygnale mają pierwszeństwo, a Ty musisz im ustąpić. Czepiasz się policji, ale takie samo prawo ma pogotowie, czy straż pożarna.

El-Miczelov napisał/a:

Motocyklista debil, ale policja też przegięła i nawet większe zagrożenie stwarzała (bo samochód szerszy/większy)...

W cywilizowanych krajach rozwiązuje się to inaczej: jak pościg za piratem może stwarzać dodatkowe niebezpieczeństwo w ruchu drogowym to... policja odpuszcza. No bo po co ryzykować życiem swoim i innych, skoro lepsze jest prawdopodobieństwo, że idiota (w tym przypadku na motocyklu), się rozwali, niż że samemu się wpierdoli w samochód jadący z naprzeciwka, który nie zdąży się usunąć...

W cywilizowanych krajach ludzie zwalniają i ustępują miejsca pojazdom uprzywilejowanym

tigerqaz napisał/a:

- motocykl---79 pkt. karnych
-policja --- ??? tyle samo wykroczeń drogowych--- pkt.karnych 0

"Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"
Psiarnia podczas pościgu spowodowała takie samo zagrożenie w ruchu drogowym...
Skurwysyństwo!!!

Taki kozak? A potem narzekanie, że karetka godzinę jedzie do kogoś.
Zgłoś
DiabełzPiekła 2012-10-07, 13:53
Nie uciekł bo jechał z pasażerem, samemu miałby szanse. A tak w ogóle to moje okolice na filmiku i znam kierującego, nazwanie go motocyklista to obraza dla prawdziwych motocyklistów. On jest po prostu rozpieszczonym idiota, zresztą cala jego familia jest nie normalna Szkoda ze nie pokazali całego filmiku, początek pościgu był ciekawy
Zgłoś
jeloo 2012-10-07, 14:02
sergio909 napisał/a:

Widzę, że jednak z motocyklistami da się normalnie pogadać
W dzisiejszych czasach trzeba mieć oczy wokół głowy i jeszcze do tego myśleć za innych. Do tego szczególnie baby, malują się, gadają przez telefon, i bóg wie co jeszcze robią za kierownicą.
Ogólnie jestem załamany tym jak jeździ wiekszość ludzi. 3 miesiące temu zatrzymałem się ustąpić pieszemu, który przechodził przez przejście. W efekcie dostałem w tyłek z predkoscia ok 110km/h. Gdyby auto nie ważyło ok 2 ton i nie byłoby to dobre auto najprawdopodobniej sam bym mial problemy z kregosłupem a do tego bezwładność auta obiłaby pieszego ;/
Dopiero po takich przeżyciach i filmikach z wypadków pracuje wyobraźnia, ale i czasami to też nie pomaga bo wiekszość ludzi to jednak debile...

Powiem Ci tyle, że sam miałem przejście, jak koleś przeskoczył na czerwonym, a w zasadzie próbował przeskoczyć i mnie staranował jak jechałem właśnie motocyklem. Do tej pory czasem nie dam rady z łóżka wstać tak noga napierdala. Chociaż i tak miałem szczęście, bo mogłem na tym łóżku już do końca życia leżeć. A skończyło się tylko na obiciu, bo auto wpasowało się idealnie pod moją nogę, i tylko delikatnie ją poobijało

Więc wiem o czym mówisz. I właśnie teraz dochodzę do momentu kiedy stwierdzam, że na prawo jazdy powinno się robić jeszcze testy psychologiczne. Tak w ogóle czasem to nawet prawko dostają ludzie, którzy powinni w ogóle nawet do egzaminu nie być dopuszczonymi jak tak czasem jeżdżę samochodem czy motocyklem i obserwuję co się dzieje na drodze.

A co do policjantów, to ja nie wiem, może w życiu żadnego złego nie spotkałem. Zawsze jacyś mili byli albo coś. Nigdy nie spotkałem się z chamstwem. Czy to ze strony drogówki, czy zwykłej prewencji. Pamiętam jak piłem piwo w plenerze, i podeszło dwóch z prewencji. I mówią, że w zasadzie dzisiaj mandat, ale jakby tak spojrzeć jakie zajebiste niebo, to oni w sumie sami by się tak napili gdyby nie służba, życzyli smacznego, i powiedzieli, że jakby następny patrol się czepiał, to powołać się na tego i tego, że od niego dostaliśmy dyspensę na dzisiaj.
Zgłoś
sergio909 2012-10-07, 17:45
jeloo napisał/a:

Powiem Ci tyle, że sam miałem przejście, jak koleś przeskoczył na czerwonym, a w zasadzie próbował przeskoczyć i mnie staranował jak jechałem właśnie motocyklem. Do tej pory czasem nie dam rady z łóżka wstać tak noga napierdala. Chociaż i tak miałem szczęście, bo mogłem na tym łóżku już do końca życia leżeć. A skończyło się tylko na obiciu, bo auto wpasowało się idealnie pod moją nogę, i tylko delikatnie ją poobijało

Więc wiem o czym mówisz. I właśnie teraz dochodzę do momentu kiedy stwierdzam, że na prawo jazdy powinno się robić jeszcze testy psychologiczne. Tak w ogóle czasem to nawet prawko dostają ludzie, którzy powinni w ogóle nawet do egzaminu nie być dopuszczonymi jak tak czasem jeżdżę samochodem czy motocyklem i obserwuję co się dzieje na drodze.

A co do policjantów, to ja nie wiem, może w życiu żadnego złego nie spotkałem. Zawsze jacyś mili byli albo coś. Nigdy nie spotkałem się z chamstwem. Czy to ze strony drogówki, czy zwykłej prewencji. Pamiętam jak piłem piwo w plenerze, i podeszło dwóch z prewencji. I mówią, że w zasadzie dzisiaj mandat, ale jakby tak spojrzeć jakie zajebiste niebo, to oni w sumie sami by się tak napili gdyby nie służba, życzyli smacznego, i powiedzieli, że jakby następny patrol się czepiał, to powołać się na tego i tego, że od niego dostaliśmy dyspensę na dzisiaj.

Ja zdałem dopiero za 6stym razem. Zagłębianie się w temat szkoleń i egzaminów to zupełnie inna sprawa bo człowiek zda jak trafi na odpowiedniego egzaminatora albo jak już swoje zapłaci. Ja zdałem za 6 a znajomy za 1 i spowodował już 2 kolizje więc chyba każdy wie o czym mówie.
A skoro mówimy o przeskokach na czerwonym
Jadę odwieźć siostrę do szkoły wczesnie rano wjezdzam na zielonym a doslownie metr przed maska przemyka motocyklista, wpakowal sie na czerwonym na skrzyżowanie z predkoscia około 200km/h. W sumie to ułamki sekund decydowały o jego losach ale tym razem miał farta... Ja w sumie też bo jednak naprawa auta sporo kosztuje ;/ zachciało się luksusu to teraz trzeba bulić
Zgłoś
Kaprys 2012-10-07, 17:58
Mi to samo, policjanci są ok. Zawracałem na zakazie, nawet kurde nie wiedziałem, to dostałem obszerne pouczenie i najniższy mandat (widełka 50-500zł) a punktów niestety 5 i cennik nie przewiduje wideł. - powiedzieli mi, że nawet by sobie dupy nie zawracali, ale dostali zgłoszenie od operatora monitoringu i musieli. Tak, 200 m dalej wisi kamera na skrzyżowaniu, i jebany operator dojrzał. jeszcze koleś przede mną miał szczęście że nie zwiał zawracając jak ja, bo gliniarze powiedzieli że mieli numer od 'operatorka kamery' i by dostał więcej za spierdolenie z miejsca 'przestępstwa' A zatrzymali mnie, bo nie mogli się rozdwoić, i zatrzymać tamtego. To by zarobił zaocznie znacznie więcej niż jak zawrócił. Też 5 pkt i 50, a mógł +500 i +5 do tego,co dostał. Uważajcie na kamery, ja już uważam.

Bo miasto monitorowane, to nie miasto bezpieczne. To miasto dotowane przez kierowców. Dlatego jestem ciotą, jadę 50, gdzie wiem, że są kamery i radary, ale mój pieniądz siedzi w mojej kieszeni, a nakurwiam gdzie jest 'czysto' i jadę poniżej 10 min do pracy. Więc sorry, jak komuś chętnemu do mandatu blokuję drogę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów