18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zdun 2022-01-03, 10:14 14
dobry bit, puszczali chyba to na sylwestrze z TVN
Zgłoś
saves 2022-01-03, 20:37
Gdyby ktoś chciał bym przyznał się do zabójstwa Kennedyego, to wystarczyło by mi puszczać tę pedalską muzykę.
Zgłoś
tadek899 2022-01-03, 20:45 2
Można było go skrócić o jakieś 7 minut
Zgłoś
korowiow777 2022-01-03, 21:44 2
Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale podoba mi się ta ich melorecytacja. Dorze to brzmi.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
jozue 2022-01-03, 22:11
polecam podgłośnić , fajna nuta leci
Zgłoś
Konfedernacja 2022-01-03, 22:13 1
tadek899 napisał/a:

Można było go skrócić o jakieś 7 minut

A nawet o 8.
Zgłoś
svenio 2022-01-03, 22:18
Ewidentnie mają w h.u ju transformacje energetyczną i nowy lad
Zgłoś
habiTEK 2022-01-04, 1:18
Ale ty wiesz ze ciapaki to hindusi, a tutaj są syryjczycy albo inne gówno?
Ty wogole cokolwiek rozróżniasz ? czy jak już się dowiedziałeś że raz w dupę to nie pedał
to codziennie tylko raz i jest girarka ?
Zgłoś
atomboy 2022-01-04, 1:47 2
qrwa nadal filmują ziemniakami jprd. dobry ciapak to martwy ciapak wyjebać islam w kosmos i w ogóle religie ale islam przede wszystkim chuj ci w dupe mahomecie gwałcicielu dzieci i kozojebco a twój naród to psy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów