18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
87-latka gotowała koty
C................I • 2019-09-27, 23:37
Przedstawiciele Dolnośląskiego Inspektoratu Ochrony Zwierząt poinformowali o 87-letniej kobiecie z gminy Poniec w woj. wielkopolskim, która miała gotować w garnku koty, żeby nakarmić nimi inne zwierzęta. Sprawę ujawniła wolontariuszka socjalna, która wizytowała u kobiety.

Sprawę ugotowanych kotów we wsi Dzięczyna w woj. wielkopolskim kilka dni temu ujawniła wolontariuszka socjalna, która była u 87-latki z wizytą. – Podczas rozmowy pani Bronisława powiedziała wolontariuszce, że wrzuciła do garnka dwa dwumiesięczne koty i zaczęła je pichcić – mówi Onetowi Konrad Kuźmiński, szef Dolnośląskiego Inspektoratu Ochrony Zwierząt. – Miały one posłużyć za pokarm dla pozostałych zwierząt, psów i kotów – dodaje.

Jak twierdzi Kuźmiński, wolontariuszka była przerażona, gdy na własne oczy zobaczyła koty w garnku na palniku. – Te koty były już martwe. Nie wiadomo jednak, czy na skutek gotowania, czy martwe trafiły już do garnka – podkreśla Konrad Kuźmiński. – Opuszczając dom starszej pani, wolontariuszka zabrała stamtąd dwa psy, żeby uchronić je przed podobnym losem – dodaje.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
paja_go_irl 2019-09-27, 23:40 8
japierdole co te berety mają w głowach
Zgłoś
S................U 2019-09-28, 0:12 51
honorowe konto na sadolu dla starszej pani!
Zgłoś
adamaniedam 2019-09-28, 0:32 3
Gosposia Alfa?
Zgłoś
~Velture 2019-09-28, 0:52
Może to jakieś igrzyska śmierci dla zwierząt i w finale z ostatniej dwójki jeden zje a drugi nie
Zgłoś
S................r 2019-09-28, 1:38 28
Dziś na obiad miałem kotlety z jagnięciny, w takich okolicznościach hipokryzją było by się rozczulac nad kotkami. Udam że nie widziałem tego posta.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-09-28, 1:50 10
Ja widzialem kiedys jak ktos gotowal kure, ale bylem maly i niewiedzialem, ze tak nie wolno.
Zgłoś
mygyry 2019-09-28, 8:41 3
Ale rosołek z kury byłby ok?
Zgłoś
C................I 2019-09-28, 8:50 2
Kocinki nie jadłem, ale smalczyk z psinki pycha!
Zgłoś
jakis1typek 2019-09-28, 9:05 2
To nie kobieta tylko Alf. Wiek się zgadza no i koty lubi.
Zgłoś
xmen 2019-09-28, 10:13 8
Gotują kurczaki, prosiaki, indyki, krowy, ślimaki, żaby, krewetki, gąsienice.
Zwierze to zwierze. Albo je przytulasz (Abdul... tylko przytulaj tą kozę..), albo zajadasz.
To nie był niemowlak.
Zgłoś
l_witek 2019-09-28, 10:13 11
Dobry sposób na rozwianie sytuacji z brakiem karmy w schroniskach i bezpańskimi zwierzętami...
Zgłoś
S................U 2019-09-28, 15:18 5
kot-lety, jak sama nazwa wskazuje, robi się z kotów
Zgłoś
pjetja 2019-09-28, 15:47 4
Babcia ma 87 lat,chuja jej zrobią,i tak wygra umierając.
Zgłoś
r061071 2019-09-28, 16:13 2
babka szwajcarską kuchnie lubiła proste
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem