18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
9 fajnych GIFów - 7 - Wesołych Świąt
P................� • 2017-12-24, 18:03
Chciałem żeby to były GIFy tematyczne i świąteczne ale nie chce mi się kurwa tyle szukać.
....A teraz skończę pierdolić i przedstawiam wam kolejną
ciekawą dziewiątkę.

Ten gif spodobał mi się ze względu na jego dramatyzm, oraz zadziwiający zwrot akcji i odwrócenie stron.

Tutaj widzimy strzelaninę podczas napadu na jubilera, pan za ladą już nigdy nie będzie miał okazji zjeść kolacji wigilijnej

Tutaj idealnie widzimy jak nie należy się zachowywać będąc instruktorem skoków na bungee, wyobrażacie sobie tą panikę i osrane gacie u spychanej w dół dziewczyny?

Oczywiście standardowy smażony hindus

Nie zaszkodzi również mały wypadeczek z ciekawym rekwizytem w postaci piany

Już kiedyś wstawiłem morderczą oponę, to jej kolejny niestety nieudany atak.

Farciarz

Nie rozumiem jak można się wpierdolić pod pociąg ciągnikiem siodłowym

Ostatnie dwa GIFy to atak natury.

Nie lubię koncepcji korridy i o ile daleko mi do eko-zjebów przykrywających ślimaki własną piersią to nie cierpię tej tradycji za cierpienie i strach jakie czują byki przed pewną śmiercią...

....Dlatego lubię patrzeć jak taki cwel ubrany w śmieszny kubraczek dostaje za swoje

Standardową taktyką polowania tygrysów jest atak na ofiarę od tyłu, z zaskoczenia

Zapraszam do mojego POPRZEDNIEGO tematu na głównej

Oraz do tematu na HARDZIE

To by było na tyle:
Szanowni Sadole, życzę wam w ten wyjątkowy dzień wszystkiego co sobie wymarzycie, oraz spokojnych białych (nie tylko pogodowo) świąt...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moby_Dick 2017-12-24, 19:00 11
Ho ho hooooooo Wesołyyyyyych Swiat.
Zgłoś
M................6 2017-12-24, 19:16
Jak dla mnie ten Hindus jednak wygrywa wszystko.

Zgłoś
panorama 2017-12-24, 19:37
A masz piwko za przypomnienie.
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-12-24, 20:53 2
O co chodzi z tym zrzuceniem dziewczyny, ktoś coś więcej wie?
Zgłoś
Kosiar99 2017-12-24, 21:47
Piwko za korridę.
Zgłoś
e................s 2017-12-24, 22:32 3
Wzajemnie
Wesołych i pogodnych Świąt
Zgłoś
Mareknh1 2017-12-25, 4:05 4
Zajebisty efekt by byl z wiaderkiem czerwonej farby zamiast bialej. Kierowca tej osobowki by pewnie mial zawal na miejscu
Zgłoś
RmX 2017-12-25, 4:49 1
@up o tym samym pomyślałem, wiadro krwisto czerwonej farby i gość by padł na zawał w tym samochodzie.
Zgłoś
Essent 2017-12-25, 7:06 5
albazsanagycjib napisał/a:

O co chodzi z tym zrzuceniem dziewczyny, ktoś coś więcej wie?

Klientka zakupiła sobie skok na bungee [lina zawiązana przy kostkach] Niestety spanikowała w ostatnim momencie ale instruktor nie
Zgłoś
ciastek0302 2017-12-25, 16:13 5
nigdy tego kurwa nie rozumiałem i chciałbym żeby mi ktoś to wytłumaczył, czemu jak jakiś idiota wjedzie między rogatki i widzi ze jedzie pociąg to stoją jak debile i czekają aż pierdolnie zamiast wjechać w rogatki trochę zarysać auto i łamiąc szlaban
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-12-25, 20:03 1
Fakt, nie zauważyłem związanych kostek.
Zgłoś
Thesherk 2017-12-27, 15:00
Skoki na bungee to ciota i chuj
Zgłoś
korzengo8 2017-12-27, 22:45
Fajną robotę koleś robi tymi zestawami nie pierdolić tylko po piwku
Zgłoś
marcinsud 2018-01-06, 15:07
Nieudany zamach dokonało koło z mercedesa wzór montowany w modelach 80/90 Produkowane przez włoską firmę, której nazwy nie chce mi się szukać. Jak na alusa ciężkie kurestwo i nie chciałbym nim dostać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem