Chciałem żeby to były GIFy tematyczne i świąteczne ale nie chce mi się kurwa tyle szukać.
....A teraz skończę pierdolić i przedstawiam wam kolejną
ciekawą dziewiątkę.
Ten gif spodobał mi się ze względu na jego dramatyzm, oraz zadziwiający zwrot akcji i odwrócenie stron.
Tutaj widzimy strzelaninę podczas napadu na jubilera, pan za ladą już nigdy nie będzie miał okazji zjeść kolacji wigilijnej
Tutaj idealnie widzimy jak nie należy się zachowywać będąc instruktorem skoków na bungee, wyobrażacie sobie tą panikę i osrane gacie u spychanej w dół dziewczyny?
Oczywiście standardowy smażony hindus
Nie zaszkodzi również mały wypadeczek z ciekawym rekwizytem w postaci piany
Już kiedyś wstawiłem morderczą oponę, to jej kolejny niestety nieudany atak.
Farciarz
Nie rozumiem jak można się wpierdolić pod pociąg ciągnikiem siodłowym
Ostatnie dwa GIFy to atak natury.
Nie lubię koncepcji korridy i o ile daleko mi do eko-zjebów przykrywających ślimaki własną piersią to nie cierpię tej tradycji za cierpienie i strach jakie czują byki przed pewną śmiercią...
....Dlatego lubię patrzeć jak taki cwel ubrany w śmieszny kubraczek dostaje za swoje
Standardową taktyką polowania tygrysów jest atak na ofiarę od tyłu, z zaskoczenia
Zapraszam do mojego POPRZEDNIEGO tematu na głównej
Oraz do tematu na HARDZIE
To by było na tyle:
Szanowni Sadole, życzę wam w ten wyjątkowy dzień wszystkiego co sobie wymarzycie, oraz spokojnych białych (nie tylko pogodowo) świąt...
....A teraz skończę pierdolić i przedstawiam wam kolejną
ciekawą dziewiątkę.
Ten gif spodobał mi się ze względu na jego dramatyzm, oraz zadziwiający zwrot akcji i odwrócenie stron.
Tutaj widzimy strzelaninę podczas napadu na jubilera, pan za ladą już nigdy nie będzie miał okazji zjeść kolacji wigilijnej
Tutaj idealnie widzimy jak nie należy się zachowywać będąc instruktorem skoków na bungee, wyobrażacie sobie tą panikę i osrane gacie u spychanej w dół dziewczyny?
Oczywiście standardowy smażony hindus
Nie zaszkodzi również mały wypadeczek z ciekawym rekwizytem w postaci piany
Już kiedyś wstawiłem morderczą oponę, to jej kolejny niestety nieudany atak.
Farciarz
Nie rozumiem jak można się wpierdolić pod pociąg ciągnikiem siodłowym
Ostatnie dwa GIFy to atak natury.
Nie lubię koncepcji korridy i o ile daleko mi do eko-zjebów przykrywających ślimaki własną piersią to nie cierpię tej tradycji za cierpienie i strach jakie czują byki przed pewną śmiercią...
....Dlatego lubię patrzeć jak taki cwel ubrany w śmieszny kubraczek dostaje za swoje
Standardową taktyką polowania tygrysów jest atak na ofiarę od tyłu, z zaskoczenia
Zapraszam do mojego POPRZEDNIEGO tematu na głównej
Oraz do tematu na HARDZIE
To by było na tyle:
Szanowni Sadole, życzę wam w ten wyjątkowy dzień wszystkiego co sobie wymarzycie, oraz spokojnych białych (nie tylko pogodowo) świąt...